H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Siemian pytała o Ciebie, to jej Twój nr. tel. podałem, chyba nie masz mi tego za złe
slodki79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja pier**le jaki furman No ale co Fura Skóra i Komóra :kox: Siemian :good: :polew: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No spocik całkiem udany. Gdyby tylko cieplej było. Wiadoma sprawa. A tak wogóle ciepło czy zimno to u nas zawsze atmosfera jest za***ista Jak dla mnie pierwsza klasa.... A przede wszystkim miejscówa na spoty zajeb.....a
siemian Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Siemian pytała o Ciebie, to jej Twój nr. tel. podałem, chyba nie masz mi tego za złe Jak dla mnie pierwsza klasa.... A przede wszystkim miejscówa na spoty zajeb.....a mówisz o niej... :polew: :polew: miejscówka też za***ista... łazieneczka... nie ma to tamto... :polew:
slodki79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No spocik całkiem udany. Gdyby tylko cieplej było. Wiadoma sprawa. A tak wogóle ciepło czy zimno to u nas zawsze atmosfera jest za***ista Jak dla mnie pierwsza klasa.... A przede wszystkim miejscówa na spoty zajeb.....a Mamy nadzieję,że będziesz do nas regularnie w miarę możliwości przyjeżdżać :good:
Maniek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 dzięki Pany za spota. poznasz "Siemiana-Zabijake" :polew: ja juz mialem przyjemnosc poznac grupe BB, a Ciebie Siemian poznalem bez problemu... po brzuchu nawet chłopaki nie musieli podpowiadać, który to hmmm... nie pamiętam żebyśmy się poznali... :mysli: kolega jest niski a ty mając tak duzy brzuch mogłeś go nie zauważyć do niskich to ja nie naleze, wiec pozostaje ten duzy brzuch
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Siemian pytała o Ciebie, to jej Twój nr. tel. podałem, chyba nie masz mi tego za złe Jak dla mnie pierwsza klasa.... A przede wszystkim miejscówa na spoty zajeb.....a mówisz o niej... :polew: :polew: miejscówka też za***ista... łazieneczka... nie ma to tamto... :polew: :polew: :polew: omało nie spadłem z wózka :polew: Mamy nadzieję,że będziesz do nas regularnie w miarę możliwości przyjeżdżać :good: Dokładnie :-) w miare możliwośći, jak ino będę miał z kim przyjechać.... no chyba że Mi się pomożecie wypakować z auta, a póżniej wpakować
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 no chyba że Mi się pomożecie wypakować z auta, a póżniej wpakować spoko od dziś wyznaczam Siemiana do tego zajęcia
slodki79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dokładnie :-) w miare możliwośći, jak ino będę miał z kim przyjechać.... no chyba że Mi się pomożecie wypakować z auta, a póżniej wpakować Z tym to akurat nie ma problemu także wbijaj śmiało co środę i będzie gicior :good:
siemian Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 no chyba że Mi się pomożecie wypakować z auta, a póżniej wpakować spoko od dziś wyznaczam Siemiana do tego zajęcia jak tylko będe to zawsze chętnie pomogę
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No i wszystko wyjasnione także wynika z tego ze na następnym napewno się pojawie No chyba że pogoda da popalic
piter220v Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No i wszystko wyjasnione także wynika z tego ze na następnym napewno się pojawie No chyba że pogoda da popalic czolem panowie a co do pogody .. chlopie mysmy tam siedzieli jak bylo sniegu po kolana i tez bylo za***iście przyczepi Ci sie plug z przodu i dojedziemy do chatki [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 07:04_________________________________________________siemian .. dupsko marzenie dla ciebie ... bedziecie sie uzupelniac we wszystkim .. ty piekna twarz jakby sam michal aniol ja dlutem strugal, brzuch i fura .. ona calą "resztą" cie pieknie uzupelni
piter220v Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 oj jak sie pieknie wszyscy pobudzili do roboty motlochu !!!!
Wihajster Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 oj jak sie pieknie wszyscy pobudzili do roboty motlochu !!!! po pierwsze kawa i prasa a później może praca
slodki79 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 qr** ja już 3km zaliczyłem a Wy dopiero za kawę się bierzecie???? :shocked: Jak tak można być beszczelnym :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi