siemian Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 aaaa bakuś.. kurde człowiek na kacu to nie czyta dokładnie...
Grisza79 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 tak z ciekawości....po komunikacie na Fis'ie o zużytych klockach ile jeszcze można zrobić km "mniej więcej" ??
GRYFI Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 tak z ciekawości....po komunikacie na Fis'ie o zużytych klockach ile jeszcze można zrobić km "mniej więcej" ?? ładnych parę tysięcy jak się je oszczędza!
godzic Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 w przypadku siemiana.... 2km lub jak się postara to 3km :polew: :polew:
siemian Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 :polew: :polew: Eeee, te czujniki to ściema... Jak Wojtek mi wymienia klocki to na tej pierwszej prostce koło warsztatu już mi się wyświetla że trzeba znowu zmienić... :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 A mi się dzisiaj wyświetlił komunikat na fis o zużytych klockach. A na klockach jeszcze z 6mm mięska :gwizdanie: mialem to samo ... wiec sie nie przejmuj zaswiecilo ... zgaslo .. i tak x 15 .. i potem wymienilem u wojtka chociaz jeszcze troche tego bylo I co ? Samo przeszło, czy coś musiałeś zrobić ?
DAWIDBORI Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 ekipa bawi sie ktos w automape trzeba mi sciagnac najnowsza i mapy na navi blaupunkt
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 ekipa bawi sie ktos w automape trzeba mi sciagnac najnowsza i mapy na navi blaupunkt Polska czy cała EU Cie interesi?
Baddy Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Wszyscy pija już czy jak? ze sie nikt nie odzywa ja bede dzis spozywal alkochol w nadmiernych ilosciach :> a jutro pewnie tego zalowal hehe ale juz taki nasz los musze sie pochwalic :> ................................ BĘDĘ MIAŁ SYNA :> :> :>
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 To muszę trochę poczytać, bo z automapą 6... trzeba pokombinować żeby ją odpalić.
piter220v Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 bady gratulacje ...byle by pociag do koksu po tobie nie odziedziczył :polew:
siemian Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Wszyscy pija już czy jak? ze sie nikt nie odzywa ja bede dzis spozywal alkochol w nadmiernych ilosciach :> a jutro pewnie tego zalowal hehe ale juz taki nasz los musze sie pochwalic :> ................................ BĘDĘ MIAŁ SYNA :> :> :> jezus maria... ciekawe czy będzie też taki brzydki..
DAWIDBORI Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 To muszę trochę poczytać, bo z automapą 6... trzeba pokombinować żeby ją odpalić. bo mowimy o tej 3d juz tak?? mam tam 5 wgrana i stare mapy i nie wiem czy odrazu nowa wgrac i mapy czy tylko mapy
Baddy Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Wszyscy pija już czy jak? ze sie nikt nie odzywa ja bede dzis spozywal alkochol w nadmiernych ilosciach :> a jutro pewnie tego zalowal hehe ale juz taki nasz los musze sie pochwalic :> ................................ BĘDĘ MIAŁ SYNA :> :> :> jezus maria... ciekawe czy będzie też taki brzydki.. brzydki nie brzydki na bank bedzie bił Twoje dzieci jak Ci jakies wyjdą
Wihajster Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Wszyscy pija już czy jak? ze sie nikt nie odzywa ja bede dzis spozywal alkochol w nadmiernych ilosciach :> a jutro pewnie tego zalowal hehe ale juz taki nasz los musze sie pochwalic :> ................................ BĘDĘ MIAŁ SYNA :> :> :> jezus maria... ciekawe czy będzie też taki brzydki.. brzydki nie brzydki na bank bedzie bił Twoje dzieci jak Ci jakies wyjdą mało prawdopodobne
Grisza79 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 To muszę trochę poczytać, bo z automapą 6... trzeba pokombinować żeby ją odpalić. Wgrywałem już AM 6.1 do kilku NAVI, i nic nie trzeba kombinować, oczywiście jak sie ma co trzeba
bakuś Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 siema siema Odnośnie gofra: mk1 ... chwilowo 1.1 na gaźniku Uploaded with ImageShack.us
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 To muszę trochę poczytać, bo z automapą 6... trzeba pokombinować żeby ją odpalić. Wgrywałem już AM 6.1 do kilku NAVI, i nic nie trzeba kombinować, oczywiście jak sie ma co trzeba Ja jeszcze nie miałem potrzeby wgrywać AM 6.1 więc nie wiem co i jak [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 21:55_________________________________________________No to już wiesz do kogo masz się zwrócić Dawidzie
Rekomendowane odpowiedzi