Baddy Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 zejbiscie umiesz przesadzac :polew: :polew: :polew: rozjebało mnie to
Grisza79 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to wygląda jak jakiś kanarek Siemian no no, wykres ale i tak na drodze, gdy się spotkamy zobaczysz tylko znikający czarny punkt z rejestracją SPS20WW
wojtekce Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 compoty wiedzą komu i jaki (bezpieczny) program ustrugać :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to wygląda jak jakiś kanarek Siemian no no, wykres ale i tak na drodze, gdy się spotkamy zobaczysz tylko znikający czarny punkt z rejestracją SPS 20WW racja Grisza... a jak już tak będziesz pędził i zostawisz siemiana daleko w tyle to jak się dobrze przyjrzysz to daleko przed sobą zobaczysz małą czerwoną kropeczkę znikającą za horyzontem .... to będę ja jadący na 2 biegu :polew:
Baddy Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 compoty wiedzą komu i jaki (bezpieczny) program ustrugać :gwizdanie: to i tak mu za duzo dali
bakuś Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to wygląda jak jakiś kanarek Siemian no no, wykres ale i tak na drodze, gdy się spotkamy zobaczysz tylko znikający czarny punkt z rejestracją SPS 20WW racja Grisza... a jak już tak będziesz pędził i zostawisz siemiana daleko w tyle to jak się dobrze przyjrzysz to daleko przed sobą zobaczysz małą czerwoną kropeczkę znikającą za horyzontem .... to będę ja jadący na 2 biegu :polew: Poczekaj jak gofra zrobimy... cFFaniaczku...
Grisza79 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to wygląda jak jakiś kanarek Siemian no no, wykres ale i tak na drodze, gdy się spotkamy zobaczysz tylko znikający czarny punkt z rejestracją SPS 20WW racja Grisza... a jak już tak będziesz pędził i zostawisz siemiana daleko w tyle to jak się dobrze przyjrzysz to daleko przed sobą zobaczysz małą czerwoną kropeczkę znikającą za horyzontem .... to będę ja jadący na 2 biegu :polew: :polew: Dobra dobra, moc mamy podobną :gwizdanie: dam rady chyba że o czymś nie wiem
GRYFI Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to wygląda jak jakiś kanarek Siemian no no, wykres ale i tak na drodze, gdy się spotkamy zobaczysz tylko znikający czarny punkt z rejestracją SPS 20WW racja Grisza... a jak już tak będziesz pędził i zostawisz siemiana daleko w tyle to jak się dobrze przyjrzysz to daleko przed sobą zobaczysz małą czerwoną kropeczkę znikającą za horyzontem .... to będę ja jadący na 2 biegu :polew: :polew: Dobra dobra, moc mamy podobną :gwizdanie: dam rady chyba że o czymś nie wiem [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:23_________________________________________________ to wygląda jak jakiś kanarek Siemian no no, wykres ale i tak na drodze, gdy się spotkamy zobaczysz tylko znikający czarny punkt z rejestracją SPS 20WW racja Grisza... a jak już tak będziesz pędził i zostawisz siemiana daleko w tyle to jak się dobrze przyjrzysz to daleko przed sobą zobaczysz małą czerwoną kropeczkę znikającą za horyzontem .... to będę ja jadący na 2 biegu :polew: Poczekaj jak gofra zrobimy... cFFaniaczku... widziałem ostatnio twojego golfa bakuś - widzę że prace się mocno posuwają
bakuś Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Planujemy bakuś to ile tych Ps'ow tam będzię ? Planujemy jakieś 200 peesów i min. raz tyle momentu. Ale jeszcze daleka droga - na razie po kolei zajmujemy się budą, wnętrzem, hamulcami, zawieszeniem itp żeby należycie wszystko przygotować.
godzic Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 dzisiaj premiera mojej strony ... www.godzic.pl jutro wrzuce wiecej zdjec
MARiOLiNi Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Byłem we Włoszech, 1,5 dnia pracy, 1,5 dnia na plaży :>
DAWIDBORI Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 http://moto.allegro.pl/item1038053593_audi_a4_420ps_515nm.html nie lepszy jakis gotowiec:D
bakuś Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 http://moto.allegro.pl/item1038053593_audi_a4_420ps_515nm.html nie lepszy jakis gotowiec:D i gdzie tu frajda? ;(
siemian Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Grisza, Hammer na następnym spocie budujemy rampę i ćwiczycie... http://www.sadistic.pl/backflip-na-wozku-vt40880.htm
Grisza79 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Grisza, Hammer na następnym spocie budujemy rampę i ćwiczycie... http://www.sadistic.pl/backflip-na-wozku-vt40880.htm Prze gigant... Siemian pod warunkiem że ty pierwszy... ja ci pożycze mój wózek !
Rekomendowane odpowiedzi