piter220v Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 godzic .. co to tu za propagande szerzysz ??.. z golymi cycami na kolegow ?
siemian Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Godzić :good: :good: ale z drugiej strony jak myśle że za wpłate jest od Ciebie buziak to już zaczynam żałować... A Ty piter myslisz ze jak na spocie przelecisz pól klubu i żon klubowiczór to płacić już nie musisz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 tak balowalismy wczoraj ze skrecilem kostke:/ teraz musze wytrzezwiec i na pogotowie
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 :hi:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 09:29_________________________________________________ tak balowalismy wczoraj ze skrecilem kostke:/ teraz musze wytrzezwiec i na pogotowie :D
piter220v Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Godzić :good: :good: ale z drugiej strony jak myśle że za wpłate jest od Ciebie buziak to już zaczynam żałować... A Ty piter myslisz ze jak na spocie przelecisz pól klubu i żon klubowiczór to płacić już nie musisz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hehe idiot .. to dlatego tak dlugo sie zaliles i plakales ze cie nie bylo? a tak wogole to siema
MARiOLiNi Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Wczoraj mi skrzynia szarpała przez około 5 minut po odpaleniu jak zmieniałem z N na D, na inne nie. Pracownicy powiedzieli, że w poniedziałek kilka cm wody więcej i wlewałaby się do środka przez próg jakby nie przestawili. W aucie smród z zawilgocenia, jak przyświeci słońce wszystkie szyby zaparowane z małymi kropelkami, przeciwmgielne cały czas zaparowane. Podobno przyczyną szarpania może być zalany/zawilgocony sterownik skrzyni. Zastanawiam się czy to zgłosić z AC.
wojtekce Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Wczoraj mi skrzynia szarpała przez około 5 minut po odpaleniu jak zmieniałem z N na D, na inne nie. Pracownicy powiedzieli, że w poniedziałek kilka cm wody więcej i wlewałaby się do środka przez próg jakby nie przestawili. W aucie smród z zawilgocenia, jak przyświeci słońce wszystkie szyby zaparowane z małymi kropelkami, przeciwmgielne cały czas zaparowane. Podobno przyczyną szarpania może być zalany/zawilgocony sterownik skrzyni. Zastanawiam się czy to zgłosić z AC. pewnie
siemian Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 tak balowalismy wczoraj ze skrecilem kostke:/ teraz musze wytrzezwiec i na pogotowie ja tez ja też... ale dopiero teraz zauwazyłem... wiec na pogotowiu nie bylem
MARiOLiNi Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 tak balowalismy wczoraj ze skrecilem kostke:/ teraz musze wytrzezwiec i na pogotowie ja tez ja też... ale dopiero teraz zauwazyłem... wiec na pogotowiu nie bylem Razem balowaliście? _________________________________________________
siemian Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 tak balowalismy wczoraj ze skrecilem kostke:/ teraz musze wytrzezwiec i na pogotowie ja tez ja też... ale dopiero teraz zauwazyłem... wiec na pogotowiu nie bylem Razem balowaliście? nie. zbieg okoloczności
MARiOLiNi Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Mario co to za agroTuning?? Jakiś zlocik w Austrii. Przy tankowaniu zrobiłem kilka zdjęć. Oczka ma ładne, tylko te brewki
piter220v Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Mario co to za agroTuning?? Jakiś zlocik w Austrii. Przy tankowaniu zrobiłem kilka zdjęć. Oczka ma ładne, tylko te brewki no brewki, jakies dziury po bokach. .. za duza gleba ... ale b8 fakt ladne ..
Grisza79 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Fele ciekawe wyglądaja na 20 cali.... chociaż kto wie MARiOLiNi szkoda że odrazu nie próbowałeś osuszyć auta. Ja za osuszenie i sprawdzanie elektryki zapłaciłem 360zł.
GRYFI Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 ferajna piter gdzie ty to b8 widzisz bo szukam szukam i nie mogę się dopatrzeć?
Grisza79 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 ferajna piter gdzie ty to b8 widzisz bo szukam szukam i nie mogę się dopatrzeć? Też mi właśnie to po głowie chodzi......
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Mario co to za agroTuning?? Jakiś zlocik w Austrii. Przy tankowaniu zrobiłem kilka zdjęć. Oczka ma ładne, tylko te brewki no brewki, jakies dziury po bokach. .. za duza gleba ... ale b8 fakt ladne .. dziury po bokach przekombinowane gdzie Ty b8 widzisz :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 19:52_________________________________________________Wojtku a może być też winna przepływka, że mi to turbo tak często przeładowywuje? Bo niby po czyszczeniu, wymianie chłodniczki EGR i po wirusie przez jakiś czas było wszytko OK, mimo tego że mi ten płyn uciekał...
DAWIDBORI Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 no wrocilem ze szpitala po 3 godzinach:/ kostka skręcona 3 tyg l4
piter220v Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 ferajna piter gdzie ty to b8 widzisz bo szukam szukam i nie mogę się dopatrzeć? blad klepania po klawesynie a wy juz w glowe zachodzicie gdzie ta b8 ))) hhyh b7 mialo byc ... [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 20:23_________________________________________________ no wrocilem ze szpitala po 3 godzinach:/ kostka skręcona 3 tyg l4 takto maja wielkogabarytowcy obciazenie na kostke i lup d*p ciul !!!! siemian i dawid
Rekomendowane odpowiedzi