Baddy Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 NIKE WRITE THE FUTURE - FULL LENGTH VERSION [br]Dopisany: 26 Maj 2010, 09:49_________________________________________________Wayne Rooney wymiata....
godzic Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 :hi: ja już mam siemiana nagranego, tylko obawiam się ze jak bym to puścił to by połowa z was porzygała co sk***ysyn potrafi wyrabiać w łóżku to nie wyobrażalne
piter220v Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 :hi: ja już mam siemiana nagranego, tylko obawiam się ze jak bym to puścił to by połowa z was porzygała co sk***ysyn potrafi wyrabiać w łóżku to nie wyobrażalne np wjechac taksowkarzowi w dupe i jeszcze 6000 wyciagnanc z ubezpieczalni
dansli Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 elo elo Pany wiecie moze gdzie w naszych okolicach albo w okolicach Katowic mozna zhamować auto?? ( nie musi byc z 4x4 ) fajnie i nie drogo... ma ktos moze jakies znajomosci?? moze byloby wiecej osób chetnych na mały pomiar
DAWIDBORI Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 hehe to juz bylo:p jastrzebie v-tech tylko podobno zle hamuja mi sie wydaje ze oki ale byly problemy z golfem jak pamietam
siemian Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Piter o waleniu konia to Ty lepiej nic nie pisz... Bo ja słyszałem że bierzesz dzieci i wkładasz do wrzątku. Ale trzymasz je za główke żeby do końca widziały jak się masturbujesz :polew:
siemian Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Na dzisiaj mam przygotowany pokaz slajdów pt: "Każda świnia wie w oborze co jej Piter zrobić może"
Wihajster Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Dobra skończcie juz pierd...ć bo zaraz z kropka pociągnę
piter220v Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Piter o waleniu konia to Ty lepiej nic nie pisz... Bo ja słyszałem że bierzesz dzieci i wkładasz do wrzątku. Ale trzymasz je za główke żeby do końca widziały jak się masturbujesz :polew: tez nie bardzo ogarniam .. no ale widze ze doswiadczenia jakies dziwne z dziecinstwa z tata masz
siemian Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 daj mi kropka na spocie... czyli jak przyjedziesz za jakieś pół roku.. :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 majster po kropce komu by nie chcial dac kropka i tak skonczy sie......uciszeniem godzica
Wihajster Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 majster po kropce komu by nie chcial dac kropka i tak skonczy sie......uciszeniem godzica lepiej Siemianowi szybciej go uciszymy za 3 kropki w ciągu pół roku
Rekomendowane odpowiedzi