Maniek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 a huuuj pokazalbym im dupe .. :polew: bylibysmy w uwadze wtedy na pewno ... w BT pokazywałeś i nikt z tego wielkiej afery nie robił no nie
bakuś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 bakuś chyba będziesz miał problem dojechać do Wojtka, bo co druga droga jest zamknięta m.in. ochaby - skoczów e tam, byliśmy dzisiaj u Wojtka i nie było problemu z dojazdem żadnego.
piter220v Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 a huuuj pokazalbym im dupe .. :polew: bylibysmy w uwadze wtedy na pewno ... w BT pokazywałeś i nikt z tego wielkiej afery nie robił no nie no ba ... nikt sie nie przejal .. :bicz3: a taaakiego moralniaka mialem rano
GRYFI Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też dziękuję za spocik choć w biedniusim składzie. Siemian następnym razem jak będziesz się wybierał to nie pisz o tym. Może ludzie się tak nie zniechęcą do spota. :polew:
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dzięki za spocika Ciekawe, że jak wracałem to po drodze wszystkich spotykałem
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też dziękuję za spocik choć w biedniusim składzie. Siemian następnym razem jak będziesz się wybierał to nie pisz o tym. Może ludzie się tak nie zniechęcą do spota. :polew: A Ty Gryfi już majty wyprałeś...? Jakbyś zobaczył swoją mine jak Andrzej (ten od bety) wjechał na Twój pas koło lotniska... Jechałe akurat razem z nim :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 22:43_________________________________________________a tak ogólnie to tył napęd to jest to... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja dziś nie dałem rady wpaść na spota.... Problemy z autem
Grisza79 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 uuuu a co sie stalo?? Auto traci moc jak zaczynam jeżdzic ostro... :gwizdanie: włącza sie kontrolka świec żarowych i miga, auto wchodzi w tryb awaryjny. Po wyłączeniu i włączeniu silnika wszystko wraca do normy, i jak jeżdze normalnie to się nic nie dzieje, do póki nie zaczne go katować
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 hmmm...Przechodzi w tryb awaryjny... może przeładowuje...albo jest jakaś nieszczelność na węzyku podciśnienia... Aczkolwiek wtedy powinno sie wyswietlac "check engine"... Trzeba było się doturlać to byśmy podłączyli VAGa i wszystko wiedzieli.
GRYFI Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też dziękuję za spocik choć w biedniusim składzie. Siemian następnym razem jak będziesz się wybierał to nie pisz o tym. Może ludzie się tak nie zniechęcą do spota. :polew: A Ty Gryfi już majty wyprałeś...? Jakbyś zobaczył swoją mine jak Andrzej (ten od bety) wjechał na Twój pas koło lotniska... Jechałe akurat razem z nim :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 22:43_________________________________________________a tak ogólnie to tył napęd to jest to... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to mu powiedz, że ma szczęście bo miałem walić w lewo jak zobaczyłem, że jedzie na mnie i byłaby czołówka a tak na marginesie niewiele brakowało żebym go zaczął gonić i nakład po ryju bo nie wiedziałem że to wy i myślałem że jakiś pojeb se jaja robi z ludzi na drodze (w końcu to BMW) :polew:
Grisza79 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći...
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też dziękuję za spocik choć w biedniusim składzie. Siemian następnym razem jak będziesz się wybierał to nie pisz o tym. Może ludzie się tak nie zniechęcą do spota. :polew: A Ty Gryfi już majty wyprałeś...? Jakbyś zobaczył swoją mine jak Andrzej (ten od bety) wjechał na Twój pas koło lotniska... Jechałe akurat razem z nim :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 22:43_________________________________________________a tak ogólnie to tył napęd to jest to... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to mu powiedz, że ma szczęście bo miałem walić w lewo jak zobaczyłem, że jedzie na mnie i byłaby czołówka a tak na marginesie niewiele brakowało żebym go zaczął gonić i nakład po ryju bo nie wiedziałem że to wy i myślałem że jakiś pojeb se jaja robi z ludzi na drodze (w końcu to BMW) :polew: chciałbym zobaczyć jak się bijecie... :polew: A co do walenia po ryju to tak miedzy Bogiem a prawdą jakbym miał obstawiać kto wygra to chyba bym postawił na Andrzeja bo pare razy widziałem jak się bije... Zresztą chyba jakbyś mnie zobaczył to byś odpuścił bo jeszcze ktoś by pomyślał że o mnie walczycie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale Twoja mina... BEZCENNA :> :> :> :> [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:27_________________________________________________ byłem u qmpla podłączył mnie pod KTS'a i mam następujące błędy.. 3039 - Sterownik klapy wirowej 2 / błąd adaptacji 1122 - Regulacja dawkowania paliwa / wartość max. przekroczona 1121 - Regulacja dawkowania paliwa / Zakłócenia działania. Byłem w Dynosof'cie, Ali sprawdził i doładowanie itp wszystko OK, powiedział żebym wymienił filtr paliwa w pierwszej kolejnośći... hmmm... Jak tak powiedzieli to trzeba spróbować...
GRYFI Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też dziękuję za spocik choć w biedniusim składzie. Siemian następnym razem jak będziesz się wybierał to nie pisz o tym. Może ludzie się tak nie zniechęcą do spota. :polew: A Ty Gryfi już majty wyprałeś...? Jakbyś zobaczył swoją mine jak Andrzej (ten od bety) wjechał na Twój pas koło lotniska... Jechałe akurat razem z nim :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 22:43_________________________________________________a tak ogólnie to tył napęd to jest to... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to mu powiedz, że ma szczęście bo miałem walić w lewo jak zobaczyłem, że jedzie na mnie i byłaby czołówka a tak na marginesie niewiele brakowało żebym go zaczął gonić i nakład po ryju bo nie wiedziałem że to wy i myślałem że jakiś pojeb se jaja robi z ludzi na drodze (w końcu to BMW) :polew: chciałbym zobaczyć jak się bijecie... :polew: A co do walenia po ryju to tak miedzy Bogiem a prawdą jakbym miał obstawiać kto wygra to chyba bym postawił na Andrzeja bo pare razy widziałem jak się bije... Zresztą chyba jakbyś mnie zobaczył to byś odpuścił bo jeszcze ktoś by pomyślał że o mnie walczycie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale Twoja mina... BEZCENNA :> :> :> :> a widziałeś jak ja się biję? poza tym to nie ma znaczenia bo pod wpływem adrenaliny to nawet godzic by pudzianowi najebał.[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:31_________________________________________________po drugie ty nie czytasz ze zrozumieniem....napisałem, że nie wiedziałem że to wy tylko myślałem że ktoś obcy- nie bardzo miałem czas zaglądać do kabiny.[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:34_________________________________________________a posrać się też nie posrałem tylko odpowiednio zareagowałem na taki manewr :bicz3:
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 oj spokojnie Gryfi... Ale chyba zamyślony byłeś bo czas reakcji miałeś dość duzy...
GRYFI Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak duży? bardzo szybki ale fakt że nie patrzyłem wtedy na drogę.
godzic Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też dziękuję za spocik choć w biedniusim składzie. Siemian następnym razem jak będziesz się wybierał to nie pisz o tym. Może ludzie się tak nie zniechęcą do spota. :polew: A Ty Gryfi już majty wyprałeś...? Jakbyś zobaczył swoją mine jak Andrzej (ten od bety) wjechał na Twój pas koło lotniska... Jechałe akurat razem z nim :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 22:43_________________________________________________a tak ogólnie to tył napęd to jest to... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to mu powiedz, że ma szczęście bo miałem walić w lewo jak zobaczyłem, że jedzie na mnie i byłaby czołówka a tak na marginesie niewiele brakowało żebym go zaczął gonić i nakład po ryju bo nie wiedziałem że to wy i myślałem że jakiś pojeb se jaja robi z ludzi na drodze (w końcu to BMW) :polew: chciałbym zobaczyć jak się bijecie... :polew: A co do walenia po ryju to tak miedzy Bogiem a prawdą jakbym miał obstawiać kto wygra to chyba bym postawił na Andrzeja bo pare razy widziałem jak się bije... Zresztą chyba jakbyś mnie zobaczył to byś odpuścił bo jeszcze ktoś by pomyślał że o mnie walczycie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale Twoja mina... BEZCENNA :> :> :> :> a widziałeś jak ja się biję? poza tym to nie ma znaczenia bo pod wpływem adrenaliny to nawet godzic by pudzianowi najebał.[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:31_________________________________________________po drugie ty nie czytasz ze zrozumieniem....napisałem, że nie wiedziałem że to wy tylko myślałem że ktoś obcy- nie bardzo miałem czas zaglądać do kabiny.[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 23:34_________________________________________________a posrać się też nie posrałem tylko odpowiednio zareagowałem na taki manewr :bicz3: aaa chcesz w ryj ???
GRYFI Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 powiedziałem -pudzianowi .... mnie byś nie dał rady :polew:
Rekomendowane odpowiedzi