siemian Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 ale mnie kac męczy dziś... :gwizdanie: :disgust: Karol i Hela spędzają powtórny miodowy miesiąc, na uczczenie 40. rocznicy ślubu. Lecą sobie do Australii. Nagle głos pilota: - Drodzy pasażerowie, silniki odmówiły posłuszeństwa. Możemy lądować awaryjnie na wyspie przed nami, ale prawdopodobieństwo że ktoś nas odnajdzie jest równe zeru. Dziękujemy za wyrozumiałość. Karol drapie się w głowę i mówi do Heli: - Kochanie, opłaciłaś rachunki za mieszkanie? - Tak najmilszy, uregulowałam tuż przed wyjazdem. - A za telefony? - Też zapłaciłam, najdroższy. Karol myśli, myśli, myśli... - A ZUS-y nasze popłaciłaś? - O Boże, kochanie, na śmierć zapomniałam! Och, dowalą nam karę! Karol caluje ją tak, jak nie całował od lat 30., śmieje się, wrzeszczy jak wariat: - Przeżyjemy! Znajdą nas! Te skur***** znajdą nas, nawet na końcu świata!
godzic Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 hehe jak pojechali po bandzie z tym cackiem
MARiOLiNi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 ale mnie kac męczy dziś... :gwizdanie: :disgust: Chwalisz się czy żalisz?
GRYFI Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: no panowie, nie chcę zapeszać ale jest szansa na silniczek w ciągu najbliższych tygodni :decayed: :decayed:
bakuś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: no panowie, nie chcę zapeszać ale jest szansa na silniczek w ciągu najbliższych tygodni :decayed: :decayed: no to giciorrr :good:
MARiOLiNi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nutka na dziś 2 lata temu jak byłem we Włoszech Tiesto miał koncert na plaży
godzic Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 no to ja zapodaje piosenkę na dobranoc
piter220v Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 piekna pogoda mnie obudzila czolem
Rekomendowane odpowiedzi