Opublikowano 12 Września 200916 l Znalazłem, jakaś duńska firma przerobiła TT-ke na pick-upa :> Nie jest to klasyczny pick-up tylko mała modyfikacja. Mnie się niezbyt widzi, jakoś prymitywnie wygląda. A jak wam się podoba? cały artykuł TUTAJ
Opublikowano 12 Września 200916 l 1991Kamil skad Ty bierzesz te fury :polew: Ta mi sie jeszcze bardziej podoba
Opublikowano 12 Września 200916 l Autor 1991Kamil skad Ty bierzesz te fury :polew: Znajduje. Mam jeszcze 2 ciekawe w zanadrzu. Podeśle na forum później
Opublikowano 12 Września 200916 l 1991Kamil skad Ty bierzesz te fury :polew: zaczęła się młodemu szkoła a co do audi to tak jak Nowak mówi modyfikacja żeby odliczyć pełen vat
Opublikowano 12 Września 200916 l Totalne DNO a dla gości po 25 lat pozbawienia wolności bez możliwości przedterminowego warunkowego zwolnienia i tyle. DNO
Opublikowano 12 Września 200916 l na drugiej fotce widać że to przenośny kibel ale pewnie drogi w zakupie taki kibel jest, przyznać muszę ze projekt ciekawy ale dla mnie jest
Opublikowano 13 Września 200916 l Autor Szalejesz z tymi tematami o niedorozwiniętych autach Bo nie bardzo miałem gdzie to dać. Jest na forum jakiś temat o wieś tuningu?
Opublikowano 13 Września 200916 l Szalejesz z tymi tematami o niedorozwiniętych autach Bo nie bardzo miałem gdzie to dać. Jest na forum jakiś temat o wieś tuningu? gdzies był. a nawet jak nie, to mogłes założyc jeden temat i tam sobie wrzucac. wyobrazasz sobie co by sie dzialo na forum jakby dla kazdej fotki zakladano nowe tematy...