Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Laser rot 1.6 96r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moja Niunia ! Piękny czerwony kolor w originale , wgniecone drzwi trochę szpecą ale dla mnie i tak jest piękna . Trochę o niej : 1996r. 1.6 , 102kM , 150tys.km. serwis do końca ( mam nadzieje że tak było , ks. serw. do 140tys.km i ostatni wpis 02.2009r. ) zakupiona w sierpniu tego roku w Niemcowni od pierwszego właściciela . Dostałem do niej komplet dokumentów serwisowych , komplet kluczy i kluczyków . Z kodów z książki serwisowej wyposażenie zgadza się , tylko pod kanapą odkryłem dziwne kable do których nic nie jest podłączone a pewnie było . Nie chcę aby na niej był szpachel dlatego szukam drzwi aby wymienić , elektryka działa . Na wiosnę chciałbym założyć 17 alu i może przyciemnić szyby . CB mam ale muszę dokupić antenę ( Sirio 145 ) , audio może zmienie ( brak CD ) bo te kable pod siedzeniem aż proszą się o wykorzystanie . Nie zastanawiałem się nad żadnymi przeróbkami bo auto w oryginale jest piękne . No może obszyję kierę i mieszek skórką bo są trochę zniszczone . Zastanawiało mnie że tak mocno jak na 150tys.km. Jeszcze zastanawia mnie co widać na zdjęciu poduszka pasażera , jest od dołu tapicerka a nie poducha jakby podklejana ale materiał taki sam jak reszta tapicerki , a przy silniku z lewej strony nie brakuje osłony ? Proszę o komentarze i dobre rady co można by zmienić ale nie odbiegać od oryginału . Sorry że auto nie umyte ale zdjęcia robiłem na szybko . 12082009002s.th.jpg 12092009008z.th.jpg 12092009024.th.jpg 12092009018.th.jpg 12092009019.th.jpg 12092009001b.th.jpg Myślę że teraz lepiej widać .

Opublikowano

Strasznie małe te fotki ;d