benio Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam mam pytanie i myślę że ktoś mi w końcu pomoże, Jak w temacie mam problem z pilotem ( Audi A4 2000r. kluczyk z pilotem - scyzoryk ). Jak kupiłem autko to pilot działał bez problemowo, a kilka miesięcy temu przestał działać tak jakby bateria się wyczerpała, ale wymieniłem baterię i trochę się polepszyło. Teraz działa tylko z odległości około 10 cm, a czasami w ogóle nie działa i muszę zamykać lub otwierać kluczykiem!
krzysaudi Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Pilot do przelutowania . I będzie ok .
benio Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 A to przelutowanie to o co chodzi? Coś z kabelkami w pilocie? Można się za to samemu zabrać czy lepiej dać to jakiemuś elektromechanikowi? [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 23:00_________________________________________________A może potrzebne jest zaprogramowanie pilota? Czy ktoś mi podpowie?
grochu Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam, mam podobny problem w mojej A4 Wymieniłem baterię w pilocie a tu ni chuchu... Czy ktoś rozwiązał już ten problem?? Proszę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi