piotreki Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Chcialem wymienic dzisiaj postojowke a tu zonk widze tylko kabelki i wyczuwam palcem zarowke z oprawka ? Ciasno jak... Czy moze cos jeszcze trzeba odkrecic ?czy tylko zdjac to deczko plastikowe i celowac chybil trafil ?
rav Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 W ostateczności można wyjąć reflektor wtedy będzie łatwiejszy dostęp Np w moim B6 nie da się wymienić jakiejkolwiek żarówki bez demontażu reflektora
piotreki Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 wolalbym nie ruszac lampy, chyba ze nie mozna inaczej. Wczesniej jak wymienialem zwykla zarowke to sie niezle napocilem, tam nie ma jak reki wlozyc a wcale nie mam grubych palcow :gwizdanie:
studziany Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Chyba najprosciej bedzie wyciagnac reflektor. A swiatlo zawsze mozna ustawic wzgledem drugiego - niewyciaganego wiec szkoda meczarni z wkladaniem reki tam gdzie jej wlozyc nie mozna:) pozdr
iwadrian Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 W ostateczności można wyjąć reflektor wtedy będzie łatwiejszy dostęp Np w moim B6 nie da się wymienić jakiejkolwiek żarówki bez demontażu reflektora Da rade bez wyciągania ale nie ma sensu się męczyć bo wyciągnięcie reflektora to chwilka roboty.
akjam Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 [...] Czy moze cos jeszcze trzeba odkrecic ?czy tylko zdjac to deczko plastikowe i celowac chybil trafil ? Ja ostatnio zmieniałem bez demontażu reflektora tylko zdjąłem to deczko i jakoś mi sie udało ale przyznaję, że nie było łatwo.
piotreki Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 Jesli ktos mialby zdjecie z etki z srubami mozujacymi to moze sprobuje wyciagnac
Cuber Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Np w moim B6 nie da się wymienić jakiejkolwiek żarówki bez demontażu reflektora dziwne Ja w Swoim B6 wymieniałem :gwizdanie: Chyba najprosciej bedzie wyciagnac reflektor. A swiatlo zawsze mozna ustawic wzgledem drugiego - niewyciaganego wiec szkoda meczarni z wkladaniem reki tam gdzie jej wlozyc nie mozna:) pozdr Panowie, w B7 trzeba sciągnac zderzak by wyjąć lampe :gwizdanie: Bez demontarzu da sie wymienić żarówki: ostatnio wymieniałem DRL i postojówkę a 2 miesiące temu xenonka wiec dla chcacego nic trudnego! Chcialem wymienic dzisiaj postojowke a tu zonk widze tylko kabelki i wyczuwam palcem zarowke z oprawka ? Ciasno jak... Czy moze cos jeszcze trzeba odkrecic ?czy tylko zdjac to deczko plastikowe i celowac chybil trafil ? użyj opcji a znajdziesz odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi