Gracjan Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Właśnie nie wiem, przeglądam temat hebli 300mm i jakoś zawsze z tyłu klocek tak słabo bierze i nie daje mi to spokoju. Kiedy jakiś spot ? :naughty:
LCQ Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 doszły również DP do zestawu z RS4 B5 (nosb ), oraz 6 wahaczy przód góra oraz końcówki drążków (zaraz wkleję na 1 stronę foty) P.S. jak będzie czas to będzie i spot
Gracjan Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Musisz znaleść chwilę czasu kiedyś :gwizdanie: Nie ma lipy!!
LCQ Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 odświeżę trochę temat, Ska dostała zestaw uszczelek i uszczelniaczy+ termostat, wszystko było zrobione w serwisie Kuziego STT w Modlnicy przez mojego kumpla, jakiś czas temu dotarł z ASO drobny dodatek wizualny, grill z RS4 B5 :-) (matowe aluminium), zakupiłem również nowe żarniki mocowo nie planuje dotykać SKi, bo na zimę nie ma potrzeby zresztą niska temperatura to najtańsze konie
Bulczas Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Dziwiłem się że do tej pory nie kupiłeś grilla z RS Szkoda że nie jeździsz na żadne spoty bo chętnie bym zobaczył jak to jeździ
LCQ Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Ska to taki zamulacz miejski, nie ma co pokazywać heh , trzeba będzie kiedyś szanowną ekipę odwiedzić, możliwe że już z nową mocą :>
Bulczas Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Ska to taki zamulacz miejski, nie ma co pokazywać heh , trzeba będzie kiedyś szanowną ekipę odwiedzić, możliwe że już z nową mocą :> Ibizy też nie miałem okazji zobaczyć na żywo ale może eske uda mi się zobaczyć :gwizdanie:
LCQ Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 ibi to było szaleństwo wolnossące, ehh te Schricki 276/276 dobrze powspominać ,
MAGIC87 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Ibiza to tez byl szał na cycki ale nie ma co porownywac, Esa to Esa
Buba Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 powiedz coś o tych turbinach. brałes ten zestaw od SIDa?
junior_tdi Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Czekam na filmy na tych gratach na 400 KM :decayed: :decayed:
LCQ Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Magic co tu dużo pisać Audi to Audi, ale ibi zawsze będę miło wspominał, baa nawet miałem okazję śmigać nią na autostardzie z A6 2,7Bit (komplet pasażerów), i ja sam po części wybebeszona, pamiętam to jak dziś, zakres 180-230 km/h i dostała A6 , z lepszymi autami było przyjemnie, oby Ska doczekała się części modyfikacji, no może poza SWAPem heh, póki co nie mam za dużo czasu dla niej, ciągle coś dostaje, a nawet tego nie używam na tyle co się powinno, więc jakbym sprzedawał ktoś by dostał full zestaw Junior_tdi w zimę nie ma sensu robić większej mocy, to co jest wystarczy spokojnie, mam nadzieje że będzie ok :-)
DOGI Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 ładnie ładnie ruszaj ją a przybędzie kolejna mocna eSka na śląsku
LCQ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Poprzednie turbiny zostały sprzedane (głównie z braku czasu ehh........(kolega Grondzi osiągnoł na nich 410 KM i chyba 577 NM, ale dalej myślałem o większej mocy), pochodzą z RS6 C5 V8 Biturbo, dodatkowo zostały przerobione by wstawać z niższych obrotów oraz uzyskać lepsze wyniki w górnej partii obr., ich wydolność to ok 540-550 KM, kolega na nich uzyskał po paru modach 520 KM/620 NM, ja celuję w ok 440-450KM, póki co zostaję na seryjnych głowicach, jak będzie mało to wlatują o lepszych przepływach , dokupiłem również chłodnicę oleju 19 rzędową oraz podkładkę z RS4 B5 z termostatem, pozostałe graty już niedługo.. P.S. mam nadzieję że wsadzę wreście te heh (generalnie miałem już seryjne k04 z rs4, ko4 z rs4 hybrydy(wirniki rs6), teraz rs6 hybrydy), mało co brakowało a miałbym już inny wóz, nawet szybszy od Ski, ale jednak postanowiłem pobawić się nią pozdro Panowie
junior_tdi Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Poprzednie turbiny zostały sprzedane (głównie z braku czasu ehh........(kolega Grondzi osiągnoł na nich 410 KM i chyba 577 NM, ale dalej myślałem o większej mocy), pochodzą z RS6 C5 V8 Biturbo, dodatkowo zostały przerobione by wstawać z niższych obrotów oraz uzyskać lepsze wyniki w górnej partii obr., ich wydolność to ok 540-550 KM, kolega na nich uzyskał po paru modach 520 KM/620 NM, ja celuję w ok 440-450KM, póki co zostaję na seryjnych głowicach, jak będzie mało to wlatują o lepszych przepływach , dokupiłem również chłodnicę oleju 19 rzędową oraz podkładkę z RS4 B5 z termostatem, pozostałe graty już niedługo.. P.S. mam nadzieję że wsadzę wreście te heh (generalnie miałem już seryjne k04 z rs4, ko4 z rs4 hybrydy(wirniki rs6), teraz rs6 hybrydy), mało co brakowało a miałbym już inny wóz, nawet szybszy od Ski, ale jednak postanowiłem pobawić się nią pozdro Panowie aha... z niecierpliwością czekam na wyniki na tych suszarkach
LCQ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 junior_tdi dzięki Dealer suszarek... jakbym miał następny jakiś komplecik to dam znać P.S. Panowie zastanawiam się nad felami jeszcze, chciałbym coś w 18" ewentualnie 19", OZty raczej zostaną (chodź jeszcze nie wiem..), et musi być ok 33-37 (najlepiej bez dystansu), najważniejsze by fela wyglądała ładniej od obecnej i była podobnie lżejsza, okolice 9-9,5 kg/szt max (BBSy CH nie wchodzą w gre), co polecicie ? foty wskazane
kasku22 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Poprzednie turbiny zostały sprzedane (głównie z braku czasu ehh........(kolega Grondzi osiągnoł na nich 410 KM i chyba 577 NM, ale dalej myślałem o większej mocy), pochodzą z RS6 C5 V8 Biturbo, dodatkowo zostały przerobione by wstawać z niższych obrotów oraz uzyskać lepsze wyniki w górnej partii obr., ich wydolność to ok 540-550 KM, kolega na nich uzyskał po paru modach 520 KM/620 NM, ja celuję w ok 440-450KM, póki co zostaję na seryjnych głowicach, jak będzie mało to wlatują o lepszych przepływach , dokupiłem również chłodnicę oleju 19 rzędową oraz podkładkę z RS4 B5 z termostatem, pozostałe graty już niedługo.. P.S. mam nadzieję że wsadzę wreście te heh (generalnie miałem już seryjne k04 z rs4, ko4 z rs4 hybrydy(wirniki rs6), teraz rs6 hybrydy), mało co brakowało a miałbym już inny wóz, nawet szybszy od Ski, ale jednak postanowiłem pobawić się nią pozdro Panowie tez bym chcial takiego mikolaja miec jak ty :>
Rekomendowane odpowiedzi