kasku22 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 panowie mam taki problem 4 i 5 bieg mi sie slizga od czego to moze byc docisk jest juz zjechany czy cos innego ?pozdrawiam
Radziu Audi A4 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 hmm. a jeśli ruszasz to auto normalnie przyspiesza?? tzn obroty idą w górę proporcjonalnie do przyspieszenia?? opisz dokładniej jak to wygląda. Bo jeśli naciskasz pedał gazu, a auto nie przyspiesza, to masz do remontu sprzęgiełko. pozdrawiam
kasku22 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 1,2,3 idzie wszystko normalnie na 4 ta 0d 4.5tys obrt sie slizga na 5 od 3tys obr juz slizga .obroty ida na maxa a auto nie jedzie
rav Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Witam ... 4 i 5 bieg mi sie slizga ... Ślizga się bo się najprawdopodobniej sprzęgło skończyło. A dlatego na wysokich biegach bo wtedy jest bardziej obciążone sprzęgło, działa na nie większy moment obrotowy. ________________ Pozdrawiam Rafał
kasku22 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 wczoraj wlozylem cale kmpl sprzeglo z anglika bo mi to stare szarpalo przy zmiane biegow dwumasowe bylo zjechane na maxa a ze kupilem cale to wlozylem cale.ale teraz wyszedl taki cyrk jaki opisalem
rav Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Witam wczoraj wlozylem cale kmpl sprzeglo z anglika ... Rozumie, że włożyłeś używane sprzęgło ? ??. ________________ Pozdrawiam Rafał
Daimos Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Jeżeli włożyłeś używkę nie sprawdzoną to pewnie też jest już zjechane, a konkretnie tarcza sprzęgłowa do wymiany
kasku22 Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 tak uzywane nowy kmpl 3tys to troche przesada.najgorsze jest to ze ta tarcza byla lepsza niz na tej co jezdzilem ale z tamta nie bylo takiego problemu.no nic wstawie zeby tarcze wymienili.najgorzej jak problem nie ustapi...
iwadrian Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Gdy będziesz wymieniał tarczę to dokładnie docisk sobie obejrzyj bo może to jego wina.
kasku22 Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 wlasnie one wygladaja lepiej od tych co mialem i tu jest problem ze ma cos wade ale jak poznac co.najwyzej zaloze docisk i tarcze ta co mialem bo nie bylo wtedy tego problemu
Rekomendowane odpowiedzi