Martinigb Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Witam w końcu znalazłem chwilkę czasu aby przedstawić swoją niunię Audiczka 1.9 TDi AWX 131 koni ile padło jeszcze niewiem Ksenony ori Nawigacja ori w zegarach Klima ale to w każdej jest Kolorowy komputer Podgrzewane fotele Szyby el Lusterka el klimatyzowany schowek Moje mody Podświetlane pokrętła nawiewów Lampki w osłonach słonecznych Podświetlana przestrzeń na nogi Obszyta skórą kiera gałka i mieszek zmiany biegów oraz rękojeść ręcznego hamulca. Inne mody jeszcze niewiem ale na pewno będą i opisze Zawieszenie oraz serce niuni zostawiam w oryginale tam na pewno niebędę nic przerabiał i tak w Polsce niema po czym jeździć
Tzieland Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 ladna seria kiera tez ciekawie wyglada, tylko ten bialy kolor ma sie tak nijak to reszty wnetrza
Martinigb Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 na zdjęciach tak biało wygląda w rzeczywistości jest w kolorze podsufitki
niekrasz Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 ktos ma jakies zdjecia jak ladnie przerobic taka serie, nie robiac festynu? bo mam taka sama propozycje 1. felgi 18/19 (srebrne rs6) 2. przyciemnienie szyb (caly tyl, nie za ciemne) 3. co zrobic z tym czarnym plastikiem od strony podwozia na calej dlugosci?
Młody Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 3. co zrobic z tym czarnym plastikiem od strony podwozia na calej dlugosci? Polakierować w kolor nadwozia
HiRide Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 co to jest na rancie przednich lewych drzwi
HiRide Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 niedomknięcie? rzeczywiscie a juz myslalem ze jakis gadget z calibry
KOval81 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 niedomknięcie? rzeczywiscie a juz myslalem ze jakis gadget z calibry :polew: Maniu - sokole oko dobre, dobre EOT Jakby ten kolor kiery, gałki i ręcznego inny był, to by miodzio było Fajnie się w łapie musi trzymać, bo jak widze grubsza sporo niż seria.
David Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 pomysl z obszyciem fajny ja tez mam w planach cos podbnego, tylko ze ja bede chcial czarno biala skore na fotele. pomaluj dokladki w kolor-bedzie o niebo lepiej
Rekomendowane odpowiedzi