Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybor dobrego radia z mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pomozcie , bo juz metliku dostaje :(

Jestem na kupnie jakiegos dobrego radyjka , mam do wydania ok. 1000zl , co mi poradzicie??

Chcialbym zeby:

1. W miare pasowalo do auta :)

2. Podswietlenie w miare pasowalo, chociaz jak bedzie inne ladne to sie nie obraze , takze mozna inn przedstawiac :)

3. Sprzydaly by sie mp3.

4. Reszta wedle uznania mojego i waszego :P

5. Moze byc zarowno jakis model uzywany lub nowe modele.

Niestety mojego KD-LX50r-a nie trafie , wiec chce kupic cos dobrego :)

Opublikowano

Marewel dobrze radzi Clarion to bardzo dobry wybor, ja polecam jeszcze Alpine jakiegos tylko szukaj z seri CDA ( CDE to syf ) np. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=191943517

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=190029293

Opublikowano

Ja widzialem na allegr kenwooda kdc psw model 8... nie pamietam dalej.Mial juz 24 bitowy przetwornik i kosztowal do 1000.Jak sie orientowalem to wartosc rynkowa ok 1800.

[ Komentarz dodany przez: lukas23: 07-05-2007, 21:50 ]

Nie zebym byl jakis nawiedzony albo cos ale to jest juz moje ostatnie zaproszenie pana do przeczytania regulaminu :twisted: dziekuje za przeczytanie mojej skromnej uwagi do pana osoby pozdrawiam i zycze owocnego korzystania z forum

Opublikowano

ja tam mam pionierka mp30 i daje rade ma duzo funkcji i jest w miare tani

Opublikowano

zainwestuj w takie, które ma gniazdo USB - popularne są teraz pamięci na tym nośniku, więc nie będziesz skazany bujać się tylko z płytami.

Opublikowano

Polecam pioneera lub Blaupunkta

Opublikowano

Napewno potrzebne Ci mp3?

Bo jakosc spada, i mozliwosci radia za 1000 sa takie same jak za 200zl.

Najwiekszy problem z radiami mp3 jest taki ze musisz przewinac 100 piosenek potem zanim znajdziesz ta, ktora szukasz...

Osobiscie uwazam ze jak juz kupowac drogie radio to lepiej dac sobie spokoj z mp3...

Opublikowano

@patgsm

Napewno potrzebne Ci mp3?

Bo jakosc spada, i mozliwosci radia za 1000 sa takie same jak za 200zl.

Najwiekszy problem z radiami mp3 jest taki ze musisz przewinac 100 piosenek potem zanim znajdziesz ta, ktora szukasz...

Osobiscie uwazam ze jak juz kupowac drogie radio to lepiej dac sobie spokoj z mp3...

To chyba nie miałeś nigdy do czynienia z radiami firmy ALPINE, polecam np. cos takiego:

http://www.allegro.pl/item191945127_alpine_cda_9883r_nowosc_extra_model_z_gratisami.html

Mechanizm wyszukiwania utworów jest genialny, 1bitowy przetwornik, procesor dzwięku, mp3, wma i AAC, a jesli ktos nie przepada za takimi formatami zawsze może posłuchać zwykłych AudioCD. Alpine i clarion to klasa sama w sobie.

Opublikowano
  • Autor

Juz zakupilem sobie sprzecik :P JVC KD-G821

Narazie sie zapoznaje z nim ALE spasowanie co do auta jest in plus i in minus, gdyz podswietlenie ma pelne czerwone ,zarowno wyswietlacz jak i klawisze , oczywiscie mozna sobie zmienic na jaki sie chce. Troche mi nie pasuje srebrna obudowa radia ale mysle ze sie przyzwyczaje hehe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak potrzebujesz dobrego radyjka to polecam Alipna9851R model 2005/06

CD/MP3, 3 wyjścia na wzmak, dobry procek dżwięku możliwośc podłączenia masy użądzeń... ma więcej funkcji niż modele 2006/07 tylko marna szansa, że kupisz go nowego, cena uzywki ok 600PLN.

Opublikowano

Hhehe futro dokladnie ten model mam w swoim 2 samochodzie, radio 1 klasa :cool: .

• 2 tygodnie później...