Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] OOOO A4 Nowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1pmiere2a501ca78602cc12.jpg[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________cholera jak tak na nią patrze... dokładnie taką chciałem ;( ;(

Ja też :kox:

Opublikowano

Tylko mi nie wyskocz z tekstem że ząłujesz zakupu bo przecież masz naprawdę fajną b5, wiec nie płacz mi tutaj !!!! ;)

Gdybym żałował to nie byłoby mnie na tym forum :wink4:

tylko czasem nachodzi mnie taki nostalgiczny nastrój... ;(

:polew:

około -40 powinno być ok, tak jak mówi Nowak

Opublikowano
  • Autor

Hahaha Nowak ale nie wyrzucisz mnie ze znajomych na naszej-klasie?;> Co do tego obiżania to przy okazji z Toba pogadam bo mam pare pytanek :naughty: Zastanowie sie jeszcze, najważniejszy po kołach jest czips :evil: :evil: tylko kurde za nic nie chce mi sie jechac aż do wawy :polew:

Michał to tak jak u mnie z jasnym śrdokiem, identycznie hehe ;p

a ksenon odziwo świeci dobrze do dziś, bo w poprzednim aucie przez ten czas zdąrzyły sie dwa razy zepsuć :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 11:41_________________________________________________A pytanko mam jeszcze małe. Czy do takiego jasnego wnętrza jak mam, pasowałaby czarna skóra?

Opublikowano

A pytanko mam jeszcze małe. Czy do takiego jasnego wnętrza jak mam, pasowałaby czarna skóra?

nie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Czarną łatwiej znaleźć to raz a dwa ze ogólnie wole czarny kolor :wallbash:

Opublikowano

Znaleźć Audi A4 B5 z jasną skórą graniczy z cudem... Po połączeniu czarnego nadwozia z czarnym lakierem robi się ciemno jak w upie :polew:. Czarna skóra do jasnych nadwozi, a ciemna skóra do ciemnych nadwozi :kox:: i to jest słuszne połączenie. Ja wole ciemne nadwozie + jasne wnętrze = :kox::naughty::decayed:.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

działasz coś w temacie tych felg? :cool1:

...bo takie ładne VT zrobiłem, że szkoda żeby poszło na marnację :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Aaaa no właśnie bardzo mozliwe jest że bede inne, 17" w czarnym macie. W sumie moze to i lepiej niz 18" jakoś nie jestem przekonany do takich felg, zobaczymy jeszcze, narazie bieda więc nic sie do przodu nie ruszyło ;p Ale dziękuje za zainteresowanie :D

Opublikowano

VT wyszło zajefajnie, zwłaszcza to ostatnie, kółka nie do końca w moim guście ale i tak wyglądają nieźle na aucie, pozdrówki.

Opublikowano
  • Autor

No dziękóweczka;)

Wiesz wiadomo, znalazloby sie lepsze ale akurat był motyw że mogłem je miec za free, wiec nie wybrzydząłem, a teraz juz niewiaodmo :)

Opublikowano

No dziękóweczka;)

Wiesz wiadomo, znalazloby sie lepsze ale akurat był motyw że mogłem je miec za free, wiec nie wybrzydząłem, a teraz juz niewiaodmo :)

No to inaczej zapytam, powiedz jakie koła najbardziej by Ci pasiły, zapodaj jakieś zdjęcie najlepiej.

Opublikowano

Najlepszy kolor w gamie :audi: dbaj o nia bo widac ze w pieknym stanie

Opublikowano

00000AWW87C6REN2-C308.jpg

nowek mowi ze chce te ... mimo ze troche ch*jowe ;)

Opublikowano

:kox: :kox: :kox::naughty:

Opublikowano

eee... gdzies czytalem ze SMS je chce:D

Opublikowano

noooo:D felga kox :polew:

Opublikowano
  • Autor

Hahaha noo te są naprawdę stylowe :D Na takich felcach mozna sie juz lansować hah ;p

NA poczatku chciałem te co ma teraz topor aaale mnie wyprzedził i teraz juz nie mam jakiś konkretnych wybranych;p

Opublikowano

Furka piękna :kox:

To ja proponuje, załóż takie felgi jak ma Topor lub RS4 do tego lekka gleba, może nie będziesz bardzo oryginalny w swoim city, ale Twoja A4 będzie sie na nich naprawdę pięknie prezentować :naughty:

Opublikowano

Te alusy wyglądają jak kutasy :polew: przyjrzyjcie się :kox: Który będzie robił za burdel mame :polew:?