Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] OOOO A4 Nowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ja mam prawie zawsze do pełna bo pracuje na stacji gdzie jest tylko diesel hehe

Szejk się znalazł :polew:

u mnie też tak przy połowie baku już tego nie słychać, widocznie inżynierowie w Dojczlandzie dali du.py w tej sprawie :kwasny:

Opublikowano

mam to samo i jest to wkurzajace :kwasny:

Opublikowano

mam to samo i jest to wkurzajace :kwasny:

Może i chlupie ale za to tył ładnie siedzi. A jak jest mniej niż pół baku to tył idzie do góry :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Żaden szejk tylko jak dają to si ebierze,nie? xD

No japierw denerwowało mnie to pukanie przy skręcaniu (przegub) a jak to już zrobiłem to teraz too noz kurde, dobrze że audio daje rade to zagłusza hehe :P Ale dobrze wiedzieć ,że tak jets normalnie bo już chciałem coś z tym robić ;p wiec dzieki chłopaki :good:

Opublikowano
Może i chlupie ale za to tył ładnie siedzi. A jak jest mniej niż pół baku to tył idzie do góry

ja tak nie mam. czy ty masz sprawne amorki i sprezyny? bo jesli 30 kg robi taka roznice w wysokosci zawieszenia to balbym sie na twoim miejscu brac na poklad komplet ludzi :blink:

Opublikowano
  • Autor

no ja w sumie za dużej różnicy nie widze jak jest pełny czy prawie pusty zbiornik ;p

Opublikowano
Może i chlupie ale za to tył ładnie siedzi. A jak jest mniej niż pół baku to tył idzie do góry

ja tak nie mam. czy ty masz sprawne amorki i sprezyny? bo jesli 30 kg robi taka roznice w wysokosci zawieszenia to balbym sie na twoim miejscu brac na poklad komplet ludzi :blink:

Robimy trochę OT :tongue4:

Sprężyny mam nowe tzn mają trochę rok i podobno jeszcze nie siadły do końca. Amorki były sprawdzane na przeglądzie i mają po 75% sprawności. Jak mam pół baku to robi się normalnie tzn tył równo z przodem i wygląda tak jak na zdjęciu:

1qtXYS.jpg

A jak paliwa jest mniej to tył idzie do góry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj zostały zamontowane xenony iiiii staneło jednak na 6000 :cool1: Dzisiaj zaparkowałem na miejscu niedozwolonym na momencik i pech chciał ze policja szła;/ doczepili sie dodatkowo do przednich szyb ;| Ja ciąłem głupa że niby tak kupiłem itp itd. i wiecie co?? Dostałem pouczenie hehhe. Nawet zapomnieli dodać że mam ściągnąć folie.

btw. Jeszcze raz dzięki Topor za pomoc!! ;))

Opublikowano

looz blues i kukuydza:d :wink4:

Opublikowano

Śliczna sucz :wink4: troszke niżej ją, troszke większe obręcze i smiało możesz brać z nią ślub i w niej zamieszkać, żadko sie widzi tak utrzymaną furke :gwizdanie: gratulacje :good:

Opublikowano

Co Cię skłoniło na 6000K? Mam dylemat 4300 czy 6000 i chyba na razie wygrywają te pierwsze :mysli:

A jeszcze jedno, soczewki masz zwykłe Valeo i hid h7, tak? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Grzes A4 Wiem wiem, pójdzie niżej ale napewno nie duzo, bardziej symbolicznie ;p A co do felg co już raczej decyzja zapadła :)

michal_s87 Tak tak zwykłe valeo ;) Hmm co mnie skłoniło? Wcześniej w ibizie tez miałem 6000 i mi pasowało, światło takie troche bardziej niebieskie niż 4300 a mi sie tak bardziej podoba. To zalezy w sumie od gustu.

Opublikowano

a ja chyba jednak uderzę w 4300 :wink4:

żeby nie było OT

fura kozak :good: dokładnie na taką polowałem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

4300 są najbardziej podobne do ori ale jak kto woli , jak sie zrymowało hehe ;p

Dzięki dzieki ;) ale do lata zapewniam że będzie jeszcze lepiej. :cool1:

Opublikowano

Na wiosnę wszystko budzi się do życia :polew:, w sprawie tych hidów to nie ma znaczenia jaka firma? Pytam bo rozpiętość cen bardzo duża i po co przepłacać...

Opublikowano
  • Autor

bez znaczenia ;p jak kiedyś kupiłem za 250 i po założeniu zaraz padła, wiec to zależy od szczęścia :) teraz kupiłem za 199 :tongue4:

Opublikowano

Aha takie jaja :polew:. Ale kto się nie zna to może kupić nawet za 500 zł... :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Szukam podłokietnika do siebie tylko cieżko znaleźć taki kolor :( Kurde też z tym jasnym wnętrzem udręka :disgust:

Opublikowano

Nie narzekaj a jak się nie podoba to możemy się zamienić na auta :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Never! :tongue4: narzekam na to że ciężko znaleźć podłokietnik w tym kolorze za w miare rozsądna cene.

A co do koloru środka to i tak bym wolał ciemny no ale zawarzyły inne rzeczy i nie żałuje:) jakby ktoś miał na sprzedaż to walić odrazu jak w dym!!! :)