bucha Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Witajcie zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc. W samochodzie na tylnim siedzeniu czuć mi paliwem. Mój mechanik powiedział, że przewody paliwowe (te co idą od baku do silnika) są zapocone i trzeba je niestety wymienić. W związku z tym mam prośby: 1) czy możecie mi podrzucić nr tej części? 2) czy możecie mi powiedzieć czy jest zamiennik? 3) czy znacie może (choćby orientacyjną) cenę (zamiennika lub org) z góry serdeczne dzięki za pomoc
Dżej Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Cześć. Nr części: 8D0 201 544 DL - komplet rurek paliwowych 8D0 201 220 A - przewód paliwowy - zasilanie -> idzie na króćce w baku N 101 207 01 - wąż w zwoju 5 m -> j.w. N 024 122 2 opaska - łączy przewody z rurkami. O zamienniki popytaj w sklepach z częściami, zresztą o ceny też.
gacor Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Jest tutaj gdzieś forumowicz TOM77...Znajdź go i poproś o kontakt. POdobno gość pracuje w hurtowni moto i ma dostę do części w super cenach.
bucha Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 dzięki Panowie!! pójdę za Waszymi radami pozdro![br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 19:05_________________________________________________jestem już po wymianie. jeśli chodzi o ten przewód to istnieją 4 rodzaje plastikowy i metalowy o grubości 6 lub 8... ja miałem metalową 6 do kupienia tylko w serwisie... koszt 685 zł... ale podobno często ktoś to kupuje... może komuś z Was przyda się to info pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi