lapek85 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Witam. Przedstawiam wam moją nową zabawkę, VW Polo 1,9 TDI 101 KM ROK PRODUKCJI 2002 WERSJA HIGHLINE SPROWADZONY Z NIEMIEC OD OSOBY PRYWATNEJ, 100% BEZWYPADKOWY, PRZEBIEG 127 TYŚ KM., UDOKUMENTOWANY POTWIERDZONY KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ, AUTO Z PIERWSZEJ RĘKI, AUTO W SUPER STANIE NA ZEWNĄTRZ JAK I W ŚRODKU, NIC NIE STUKA, NIE PUKA, ZAWIESZENIE PRACUJE IDEALNIE, SILNIK SUCHY PRACUJE CICHO I RÓWNO, WSZYSTKO W ORYGINALE, (poza gwintem H&R i radiem ) Plany: odklejenie naklejki z dachu, która służyła jako podkładka pod antene CB kupienie "zimowych kół" a od wiosny, jakieś mody pod silnikiem, większe turbo, pompki, dokładnie nie wiem, ale sie pomyśli teraz mam dwa dupowozy i tylko jedną d... :polew: pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Niezła ta polówka i plany maluj dach na czarno
aju Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 wydaje mi się że nieźle to musi ganiać w takiej małej budzie co?
Piechol Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 na ładny pomykacz miastowy ile to waży?
lapek85 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 w dowodzie jest napisane 1190kg, wydaje mi się że torche dużo co do osiągów, to wielokrotnie udało mi się ją rozpedzić do 190km/h , setke ma chyba ponizej 10s, ogólnie osiągi teoretycznie nie są jakieś inponujące, ale wrażenia z jazdy z takimi prędkościami w takiej małej budzie są już znaczne do tego jeszcze świetne trzemanie, duże koła jak na polo 205/45R16 obniżony i utwardzony zawias H&Ra to dodaje smaczku szybkiej jeździe najlepsze jest spalanie, przejechałęm ją już praiwe 3000 km i nie udało mi się osiągnąć średniego spalania wyższego jak 6/100km :> taki mały gokardzik zapiedzielacz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi