Lukas Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 matys_ml zakosiles mi ta dokladke z allegro :bicz3: to jak kupujesz od eSki to ta ja biore od Ciebie
malik Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 matys_ml zakosiles mi ta dokladke z allegro :bicz3: to jak kupujesz od eSki to ta ja biore od Ciebie Powiem Ci matys, ze lukas jest na maxa najarany na ta dokladke wiec spokojnie mozesz na nim zarobic
alvaro Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 malik Do S4 trzeba wymieni jeszcze belkę. nie trzeba zmieniać żadnej belki wiem to z autopsji...
matys_ml Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 lukas oddam ci ją za tyle za ile kupiłem jutro ma mi ją gośc wysłać tylko czy napewno weżmiesz bo w takim układzie nie bedę już z gościem kombinował [br]Dopisany: 05 Lipiec 2007, 19:43 _________________________________________________alvaroalvaro78 ale orginalnie miałeś spryski w starym zderzaku czy nie.
alvaro Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 matys_ml nic się nie zmieniło nie miałem i niemam...
malik Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 lukas oddam ci ją za tyle za ile kupiłem jutro ma mi ją gośc wysłać tylko czy napewno weżmiesz bo w takim układzie nie bedę już z gościem kombinował Bierz lukas, 250PLN to dobra cena. Tez tyle dalem z tego co pamietam. Moze nawet i 270.
Lukas Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 No pewnie ze biore oby tylko byla cala nie polamana bo i tak do malowania poleci matys_ml daj znac na PW
kaj82 Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja mam gore juz wycieta pod s line, tylko ze to jest wersja z otworami pod parktronik i otworami pod spryski. Moge tanio sprzedac :>
Rekomendowane odpowiedzi