Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mistrzostwa Europy w siatkowce kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dziś pokazały te "pośladki" :naughty: jak się gra w siatkę... :brawo::gicior:

Opublikowano

Dzisiaj najtrudniejszy przeciwnik w tej rundzie ,ale mam nadzieje że pójdą dziewczyny za przykładem chłopaków i wygrają !!!

Opublikowano

2-0 i trzeci tez jakby nie bardzo... :confused4:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 18:10_________________________________________________3-0 :confused4: ;(

Opublikowano

Oj nie dobrze to wyglądało ... :confused4:

Opublikowano

Nasze dziołchy muszą się zmobilizować,fakt wyszliśmy z grupy ale takich zespołów jak Holenderki jest parę :wink4:

Opublikowano

teraz rosyjskie posladki na drodze stoją... :wink4:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 20:23_________________________________________________chorwacja-hiszpania-chyba jeden z lepszych pojedynkow,jak do tej pory....

2-2 i w piatym secie 13-14 hiszpanskich posladkow....[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 22:21_________________________________________________hiszpanki-jednak.....

Opublikowano

no tak hiszpanki wygrala ale mialy duzo szczesic sedzia nie zauwazyl siatki i pilki ktora dotknela boiska na pocieszenie chorwatki byly ladniejsze od hiszpanek :>

Opublikowano

...ta, i mialy zgrabniejsze posladki... :wink4:

Opublikowano

Dziś znowu te "Nasze" pośladki w boju... :good: Muszą wszystko wygrać w tej fazie rozgrywek!

Opublikowano

byłem w Łodzi na meczu polecam atmosfera niesamowita :good: (chociaż nie wiem czy sa jeszcze bilety bo ja kupowałem w maju).

Opublikowano

wlasnie przyszedlem do domu i slyszalem,ze 3-1 dla naszych "pośladków" :naughty:

Opublikowano

no ja tez sie teraz wlasnie dowiedzialem ze nasze "posladki" :> gora!!!

Opublikowano
:good: :good: :good:
Opublikowano

no pięknie dziś zagrały :notworthy:

a w bukmacherce był ładny przelicznik a ja nie postawiłem :wallbash:

Opublikowano

macz podobal mi sie i nie ukrywam,ze obawialem sie rosyjskich "posladkow"....

Opublikowano

:good: i :hi:

Aż nie mogłem tego oglądać, nie na moje nerwy :)

Skakałem po kanałach jak ze sra..ką :polew:

Opublikowano

no co Ty Jacek? nerwow nie masz ? :wink4: walnij ze dwa piwa przed meczem,potem ze trzy i na koniec znow ze dwa-pomaga jak reka odjal... :decayed: