wojtek26 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Od niedawna jestem posiadaczem A4 1,8 ADR z 1995. Auto kupione w Polsce od 1 właściciela i od 2005 roku w kraju. Do czasu sprowadzenia regularnie serwisowana w Niemczech czego dowodzi ksiązka serwisowa i sprawdzenie historii w ASO. Generalnie samochód w b. dobrym stanie zawieszenie nie wytłuczone, wnetrze bardzo zadbane, oprócz kilku otarc na zderzakach lakier w super stanie. A teraz wyposażenie: - ABS - klimatronik - FIS - podgrzewane fotele przód - el.szyby i lusterka - halogeny w reflektorach - pakiet zimowy ( podgrzewane bebenki zam. + spryskiwacze) - zestaw audio NOKII + radia JVC z MP3 - układ odstraszania gryzonii - alu felgi szkoda ze nie ori ale te tez są ładne - CB radio z antena na klapie - spojler klapy z 3 stopem Do wymiany jest osłona przegubu i oring pod chłodniczka oleju. Pierwsza zmiana 30.09.2009 - montaż LPG STAG4, wtryski RAIL oraz parownik Scorpion. Od jakiegos czasu zabierałem sie za zrobienie podświetelnia nóg kierowcy i pasażera, i oto przyszedł czas na to: fotka na razie za dnia ale później bedzie sesja nocna. 12.05.2010 Wkońcu dotarły do mnie oczekiwane chromowe obwódki szyb do mojego sedanika wiec długo nie czekajac wziałem sie za montaz: Wykres na PB oraz na LPG Zobaczcie co mikołaj przyniósł mi pod choinke: -daszki z podświetleniem - kratki od polifta Po nie długiej przerwie przyszedł czas na kolejne zmiany, tym razem padło na kierunki by USA W między czasie przyszło wygłuszenie maski od silnika PB wiec tez zagościło pod maską. W sobote przyszedł czas na poważne zmiany wyglądu auta, przyszły lampy BI-xenon + kierunki clear wsystko w czarnym macie. a tak wyglądają na samochodzie Przy okazji zakładania bi-xenonów załozyłem światła do jazdy dziennej
michu93 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 autko niczego sobie po za ta lotka... i tym perfidnym obszyciem kierownicy... ori felga sie przyda
Tzieland Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 co to za obszycie kierownicy nie no miazga kolego pewnie kiera jest w idealnym stanie i zostala obszyta, zeby tak pozostalo
Reniu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 To nie obszycie tylko naciągnięty kondon, pierwszym modem powinno być ściągnięcie go i jazda na żywca Obszycie to drobiazg i nie ma co się nad tym tak rozczulać, z czasem to ogarniesz. Oby dobrze służyła
Armi Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 O k... co to za g... ma masz na kierownicy. Ściągnij to bo to nie polonez. Poza tym furka cacy.
ykk Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Turtlesa zabiles i obszyles nim kierownice..?
grippen Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Turtlesa zabiles i obszyles nim kierownice..? padłem furka cacy 1. ściągnij ten kondon z kierownicy 2. lampki po lifcie i wtedy będzie kox
Reniu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Tak wygląda ładnie obszyta kierownica:
aju Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 ładnie ale grubo http://images47.fotosik.pl/206/cbdf943810fbb660m.jpg to kabel czy jakiś sznurek? na tym "pokrowcu"
Reniu Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 ładnie ale gruboBo skóra dobrej jakości i świetnie się trzyma w dłoniach a nie jakiś kabanos
wafelek1987 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Autko super(mam podobna) ale to obszycie kierownicy do sciagniecia:-)
wojtek26 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 Powiem wam tak, jak go kupowałem to pierwsze co sobie powiedziałem to sciagne to cos z kiery, ale jak przejechałem prawie 400km do domu to zmieniłem zdanie. Moze nie wyglada przepieknie ale jest bardzo przydatne, reka sie nie slizga ( nie poci sie tak bardzo) i duzo lepiej kiera lezy w rekach. Zobaczymy moze i to zdejme .
Nosfer Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Tak wygląda ładnie obszyta kierownica: Ten sam efekt, a lepiej wygląda dużo lepiej
truckmaniac Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Nie no kiera jest Normalnie jak w starym Jelczu :polew:
adrianus Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 chocby dzieki temu "pokrowcowi" kiera sama skrecala gdy trzeba to i tak ja wypitol bo to NIE PASUJE DO AUDI, poza tym zmien szybko boczne kierunki bo czarny lakier i zolte kierunki mocno wcesnymi latami 90-tymi tracaja, zmien felgi, wypoleruj wydech i niewielkim nakladem bedziesz mial calkiem ladna sztuke:)
wojtek26 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Nie zamierzam zmieniac kierunków bocznych na "wies tjuning" lubie auta jak w serii z drobnymi kosmetycznymi zmianami , póki co idzie zima i trzeba zakupic oponki na wiosne pomysle nad innymi felgami chociaz te mi sie tez podobaja
Armi Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Nie zamierzam zmieniac kierunków bocznych na "wies tjuning" lubie auta jak w serii z drobnymi kosmetycznymi zmianami , póki co idzie zima i trzeba zakupic oponki na wiosne pomysle nad innymi felgami chociaz te mi sie tez podobaja Zamiana pomarańczowych kierunków na białe to nie jest agro-tunning
Reniu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Nikt nie każe kupować wieskich kierunków, chodzi o dobranie kierunków pod kolor: http://moto.allegro.pl/item736032800_kierunkowskaz_migacz_bok_audi_a3_a4_a8_bialy_w_wa.html
Rekomendowane odpowiedzi