Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zmiana tunelu - udana operacja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego trzeba sobie zakupic konsole srodkowa z popielniczka i szpary na dole nie bedzie tak jak u mnie :kox:

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=35e14ed19ef5608a

Opublikowano
  • Autor

Jestem w trakcie poszukiwania takiego cuda. Jednak w rzeczewistości jest ok bo jest tam schowek :)

Gniazdo zapalniczki zamontowałem pomiedzy tunelami - mam tam uchwyt na 2 puszki z napojami i w jednym z nich zamontowałem zapalniczke . Na razie jest na tyle estetycznie ze nie wyglada to na dokładane wiec na razie tak będzie. Zreszta ja wzorowalem sie na F16 :)[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 19:21_________________________________________________Poluje jeszcze na podświetlane pokretła nawiewów :)

Opublikowano

a mi się już świeca :dance: :dance: i zrobiłem sobie składane lusterka :dance:

Opublikowano

jak zrobiłeś składane lusterka? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Szczęściarz z Ciebie z tymi nawiewami podświetlanymi :kox:

Polowanie zaczęło się :>

Opublikowano

jak zrobiłeś składane lusterka? :kox:

trzeba kupić składane lusterka i do tego przekaźnik i tyle no i oczywiście kabelki z pinami ale pasuje z kostek iso ;p;p;p

http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_1z_schemat_skladanych_lusterek_b5-t97638.0.html;msg1115639#msg1115639[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:52_________________________________________________w środku to już chyba mi się wszystko świeci normalnie choinka czerwona hehehehhe, brakuje mi tylko jednej rzeczy tej lampeczki u góry z diodami i będzie mega wypasione oświetlenie wnętrza hehehehehe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

A może masz kpl. zbędnych choinkowych nawiewów ??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hmmmm

TsveLj9-060203708a5c9c7832c1b6191ac8d71a.jpg

moja :)

zdjcia0028q.jpg

p1030194d.jpg

f16, co to jest ten zestaw przełączników przy dźwigni hamulca ręcznego??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

W końcu zmieniłem sterowanie klimatronik na ten właściwy czyli 2-din :kox:

Teraz mam przedliftowego polifta :>

Musiałem przerobić podświetlenie w sterowniku bo mi klawisze nie świeciły , ale to jest malutkie pifko :)

Muszę pyknąć fotki , ale teraz jest w środku tak jak powinno być.

Jeszcze tylko navi - ale od A4 bo to co mam od A6 jednak nie będę zakładał - chyba że nie znajdę w dobrej cenie A4 to się jeszcze pomyśli ...

Opublikowano

No krzychu w koncu :tongue4: Ja też się już z tym uporałem :decayed: A jak zrobiłeś podświetlenie? Mi działa ale wcześniej brakowało mi masy na któryms pinie i tez przyciski tylko swieciły. Po zmianie klimatronika wyskakiwały Ci jakieś błędy??

Opublikowano
  • Autor

Mi własnie klawisze nie swieciły :) Ja zrobiłem adaptacje sterownika i smiga az miło :):)

Opublikowano

A wiesz może jaki by mógł być kod mojego sterownika? Autko mam z 96r. a sterownik z 99... Pytam czysto z ciekawości bo narazie wszystko hula. I trzeba do tego sterownika wgrywać mój nr. vin?? Bo slyszałem ze cos takiego sie robi ale ciemny jestem w tych sprawach to nie wiem czy to prawda :P

Opublikowano
  • Autor

Eeeee. Jak działa to niewarto ruszać bo można przedobrzyć :) Ja zrobiłem to przy okazji niedziałającego licznika temperatury cieczy chłodzącej - miałem dziabnięty kabel i zapodałem drugi i jest ok . A masz popielniczkę ??

Opublikowano

No mam popielniczkę :P a czemu pytasz??? :decayed: Mi teraz wywala kilka blędów ale właśnie dziś przyszedł mi Vag z kablem usb i bede się z tym bawił :kox:

Opublikowano
  • Autor

No bo ja nie mam popielniczki u siebie , ale bez niej też jest ładnie bo sam klimatronik jest ładnie od dołu wykończony . A że ja mam tunel docinany z 1-din na 2-din wiec cieżko troche by mi było zamontować tą popielniczkę .

Opublikowano

Ja miałem tak że cały kosz z radiem, klimatronikiem, i popielniczką kupiłem 2-dinowy a tę obudowę plastikową co jest dookoła kupiłem 1-dinową i po małym rezaniu wszystko pięknie pasuje :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 17:06_________________________________________________Kurde po zmianie tych wszystkich gratów na poliftowe mam takie błędy i co je skasuje to dalej sa:

792 - Włącznik ciśnieniowy klimatyzacji F129 , przerwa lub zwarcie do masy

1297 - Czujnik temperatury nawiewu na nogi G192 , przerwa lub zwarcie do plusa

1296 - Czujnik temperatury środek G191 , przerwa lub zwarcie do plusa

1582 - Sygnał czujnika temperatury cieczy chłodzącej , przerwa lub zwarcie do plusa

Wiesz może co z tym zrobić??? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Podepnij stary sterownik i zczytaj jego kodowanie . Pozniej wpisz to samo kodowanie do nowego sterownika . i zrót test wyjsc . Sterownik nowy nie zna twoich siłowników od klapek i dlatego tak jest .

Opublikowano

Yyyy tylko jest problem :embarrassed: Nie mam juz tego starego panelu :confused4: Ale mam kontakt z chłopakiem który to kupił...wiem że juz to załozył ale może on jeszcze nic nie zmieniał vagiem... Bo jest inne wyjście??[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 19:31_________________________________________________A może coś źle podpiąłem??? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Powinnienes miec kodowanie 00040 zrób nastawy podstawowe na kanale 00 i powinno smigac :)

Opublikowano

Ok jutro popróbuje i dam znać co i jak... A zapalniczkę gdzie umieściłeś?