mm.max Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Z racji iż moje poprzednie cudo ( http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_avant_mauritius_blau-t45693.0.html ) już od ładnych paru tygodni tygodni ma nowego dobrego właściciela, aby utrzymać tradycje forumowe prezentuje swoje nowe szarawe pudło...... Audi A4 B7 2.0TDi z silnikiem BPW - 140KM - kolor LY7G wg nomenklatury audi - kwarcowy szary metalik I rej. 2006 - modelowo 2007 Lista wyposażenia jest jak dla mnie odpowiednia i obejmuje: ABS/ESP/ 6 poduszek Bixenon (statyczny) ze światłami do jazdy dziennej Pełna elektryka (łącznie z elektryką tylnych szyb) Klimatronik+grzane fotele Tempomat Pełen kolorowy FIS Nawigacja RNS-E wraz ze zmieniarką CD i zestawem Bluetooth Pakiet oświetlenie Czujniki parkowania tył No i pare cieszących S-dodatków Kierownica sportowa S-line, z pikowaną skórą - wielofunkcyjna z obsługą głosową Zawieszenie S-line Felgi 17" S-line Fotele S-line (tekstylne) Gałka zmiany biegów S-line Wykończenie wnętrza listwami aluminiowymi S-line Warto również dodać iż samochód jest w pełni bezwypadkowy, z udokumentowaną historią, serwisowany, po akcji serwisowej wymiany napędu wałków i pompy oleju, z dość niskim przebiegiem Z planowanych lub już zrealizowanych modyfikacji : - turbina od BRD + parę nowych linijek w programie sterującym ECU - hamulce 320mm - sklimatyzować schowek - pakiet lusterko (czyli: czujnik deszczu, lusterko fotochrom, auto światła, oświetlenie coming home) - ściemnić tylne szybki - być moze rozbudować RNS-E o DVD lub TV - rozbudować audio do zestawu BOSE
Reniu Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Super autko, świetne fotki Koło też mi się podoba
turdzi Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 po akcji serwisowej wymiany napędu wałków i pompy oleju no to byla w koncu na to akcja czy nie ? a tak BTW fajne auto dodal bym tylko przedni zderzak S-line i bedzie miodzio
mm.max Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 Akcja ma kryptonim 13D7 i dotyczny napędu pompy oleju i wałków także w silnikach z napędem przez koła zębate
turdzi Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 czyli co ja tez sobie na tak akcje moge jechac bo mam kola zebate? Akle ta akcja to w PL raczej nie jest znana ......
mm.max Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 turdzi u mnie ta akcja została przeprowadzona w ASO w niemczech w 2008r. mimo iż pudło było po gwarancji. Nie wiem jak w PL ale w niektórych krajach nie było takich akcji. Miałem nawet PDFa z zakresem częsci i czynności do wykonania przy tej akcji ale obecnie jestem na etapie odzyskiwania danych z padniętego dysku przenośnego wiec jak tylko odzyskam plik to opublikuje (choć po hiszpańsku)
silver_leon Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Fajne to "szarawe pudło" . Gdybyś sie chciał pozbyć "wolantu z jaśkiem" i "S-reberka" ze środka to ja z przyjemnością je przyjme. W realu auto ( jak umyte oczywiście) znacznie lepiej się preznetuje . Fotki też fajowe wiec tylko pogratulować !! P.S. jak zrobisz korektę softu to może staniemy na kresce ... bo z rolki to pewnie baty moje paści dostaną . Nie chcesz 255 mm na tył założyć ?
variocustoms Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Ładne auto, ładne fotki
ArkadiuS Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 fajne zdjęcia i oczywiście ładne autko. BOSE rozbuduj w pierwszej kolejności - POLECAM
Patrox Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 No Michał, fajne autko. Ale do modzenia masz jeszcze mnóstwo. No i silnik troche kiepskawy bo z wałkami lipa. Życze bezawaryjnej jazdy. Pozdrawiam
mm.max Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 No i silnik troche kiepskawy bo z wałkami lipa Dzięki Patryku za miłe słowa, a co do wałków to możesz sprecyzować czy o co dokładnie ci chodzi (rozumiem że chodzi o wałki wyrównoważające)
Patrox Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 tak, generalnie w tych silnikach są tez inne pompki ale moc w okolicach 190 Ps i tak powina a wyjść jeśli kiedyś będziesz chciał robic. Pozdrawiam
mm.max Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Mam nadzieję patryku ze moje pudło nie będzie miało złych doświadczeń w ekslopatacji tym bardziej ze kilkanaście tysięcy km temu przeszedł akcję serwisową opisywaną tu http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bpw_akcja_serwisowa_13d7_wymiana_kol_zebatych_napedu_pompy_oleju-t96956.0.html A co do modów - plany są - BRD czeka ale nadal budżetuje się hihihihi BTW Krążą pogłoski ze twoja czarna kombi ślicznotka zmieniła właściela na znajomego z LCT - prawda to ? Jeżeli tak to możesz sie pochwalić czy masz już godnego następcę poprzednika
Patrox Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 wszystko w swoim czasie:) W dalszym ciągu niepełna olimpiada
krawcu11 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Słuszny kolor :-) no i piękna sztuka jak dasz radę to wpadnij na spota obejrzymy na żywo
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Bardzo ladne wnetrze Ogolnie autko bardzo sympatyczne
MARCIN607 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Super furacz-wsiąśći nie wysiadac sesja pierwsza klasa ale i tak w realu lepiej się prezentuje Szare pudło :> :> ale testu korb nie przeszliście :polew:
Kalendarzyki Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Witam, Mam to samo tzn.: ten sam kolor, silnik, ale w automacie i rok starsze. Nie mam: Bixenon (statyczny) ze światłami do jazdy dziennej Czujniki parkowania tył Za to mam przyciemnione szybki i tapicerkę skóra z alcantarą. Mam pytanie co do zmieniarki, bo nie mogę jej załadować. Wciskam Load, a przyciski wtedy migają i mimo tego, że naciskam je żeby wsunąć płytkę to ona nie wchodzi. Wiesz może z czym to może być związane ? Pozdrawiam, Waldek
mm.max Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Moze zmieniarka ma przybrudzony czujnik i nie widzi ze płytę wkładasz moze mechanizm ładowania płyty nie działa ... Trudno wyczuć spróbuj różne sposoby moze uda sie coś przeczyścic. Moja zmieniara tez ma swoje himery i czasami płytkę gorzej wyłapuje ale generalnie nie zdarzyło mi sie zeby jakąs płytę nie wzięla lub nie oddała
Kalendarzyki Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Może faktycznie trzeba tylko coś przeczyścić. A jakbym chciał ją wymontować to muszę mieć jakiś klucz ? Bo widziałem na allegro jakiś klucz do demontażu Navi, czy do zmieniarki jest ten sam klucz ?
Rekomendowane odpowiedzi