Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Oszukać przeznaczenie 4 i 1/4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zdążyłem pochwalić się całym autem.Jutro zarzucę fotki po spotkaniu mojej niuni z MTZ-em i jego bronami...Widok przerażający...Rozcięty cały bok.Żona prowadziła,a gościu jechał na jezdni 5-metrowej z bronami o szerokości 3.5 metra.Tak stwierdziła Policja.

PS>Czekając na policję traktorzysta omijał nas,a na "3" gościu Volvem wyprzedzał tego traktorzystę i słychać było tylko gruchot terkoczącej opony Ursusa o zderzak osobówki.Nawet gościu nie zwolnił. :tongue4:

Mało tego...

Kumpel z pracy który mnie przywiózł BMW na miejsce zdarzenia po godz. od powrotu z feralnego miejsca dostał strzała od B4 Avant na parkingu...

Całe drzwi pocharatane...

Dzień pełen wrażeń... :kox:

Opublikowano

Doczekamy się zdjęć?

Opublikowano
  • Autor

Ts1IWtti.jpg

Ts1IYpHi.jpg

Ts1IYW79.jpg

Ts1IZwxi.jpg

I kumpla auto:

Ts1IZQur.jpg

Opublikowano

wooow :blink: W A4 wymień błotnik a z resztą lakiernik z migomatem sobie poradzi. Jak chłop nie miał polisy OC na traktor to będzie problem ale jak jest polisa to policzą Ci wszystkie elementy do wymiany i zrobi się z tego niezła sumka.

Opublikowano
  • Autor

Gość ubezpieczony w PZU.Czekam do czwartku na rzeczoznawcę.Bez odwołania pewnie się nie obejdzie.Przeważnie pierwszą wycenę zaniżają.

Opublikowano

A mowilem nie zadzieraj z Freddim Kruegerem :>

Nie no nie jest tragicznie, wswzystko do zrobienia.

Opublikowano
  • Autor

No niby tak,ale co ingerencja w ori,to ingerencja.To tak jak z cnotą :tongue4::wink4:

Opublikowano

@#$%^& bym tego traktorzystę, niektórym to naprawdę wyobraźnia się wyłącza... Tak jak z robotnikiem pracującym na środku drogi (remont), baran wrzucił mi łopatę pod koła, na szczęście na huku się skończyło... Polskie realia...

Opublikowano

Podjedź do dobrego warsztatu blacharsko-lakierniczego i popytaj za ile i jak on by to zrobił. Najlepiej odwiedzić min. dwa warsztaty żebyś wiedział jak to się ma do wyceny z PZU.

Opublikowano

Podjedź do dobrego warsztatu blacharsko-lakierniczego i popytaj za ile i jak on by to zrobił. Najlepiej odwiedzić min. dwa warsztaty żebyś wiedział jak to się ma do wyceny z PZU.

No chyba nie będzie tego łatał.. :blink::decayed: Tylko wymiana.

Opublikowano
  • Autor

Jeśli będę go robił,to wymiana przedniego błotnika i oboje drzwi.Tylny może się uratuje.Na dniach podzwonię po warsztatach na ile orientacyjnie będzie to stało.

Opublikowano

Dwoje drzwi do odratowania :naughty: Śladu by nie było :tongue4:[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 19:17_________________________________________________Ojciec w B4 miał tak rozcięte jedne drzwi i dało się zrobić. Kupujący był zadowolony :polew:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Tydzień temu odebrałem ją od blacharza.Naprawa odbyła się bezgotówkowo (inaczej nie dało rady).Ogólnie jestem zadowolony z naprawy.Wymieniono błotnik przód+dwoje drzwi.Zderzak zostawili,bo podobno zamienniki nie bardzo pasują,a ori trochę się ceni. :wink4:

Jak trochę się ociepli,to będą inwestycje w niunię.Dziś kończę zakładać podłokietnik z Biedrony. :naughty:

8oaZr.jpg

8osrr.jpg

qPS4i.jpg

qQ8xi.jpg

Opublikowano

Nie zdążyłem pochwalić się całym autem.Jutro zarzucę fotki po spotkaniu mojej niuni z MTZ-em i jego bronami...Widok przerażający...Rozcięty cały bok.Żona prowadziła,a gościu jechał na jezdni 5-metrowej z bronami o szerokości 3.5 metra.Tak stwierdziła Policja.

PS>Czekając na policję traktorzysta omijał nas,a na "3" gościu Volvem wyprzedzał tego traktorzystę i słychać było tylko gruchot terkoczącej opony Ursusa o zderzak osobówki.Nawet gościu nie zwolnił. :tongue4:

Mało tego...

Kumpel z pracy który mnie przywiózł BMW na miejsce zdarzenia po godz. od powrotu z feralnego miejsca dostał strzała od B4 Avant na parkingu...

Całe drzwi pocharatane...

Dzień pełen wrażeń... :kox:

i co teraz z furom robisz?? sprzedajesz czy naprawiasz? :mysli:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 13:19_________________________________________________aaaa to juz :polew:

Opublikowano

fajne kołpaki :good::decayed:

czy to jest seryjne zawieszenie ? bo troche wygląda jak na rajd Paryż-Dakar :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ha,ha...Seryjne.Nie wiem czemu tak wyszło to na zdjęciu. :>Akurat w tym miejscu są wyżej płytki chodnikowe. :wink4:

Opublikowano

No ładnie wyrzeźbili ładnie, ktoś musiał mieć talent :gwizdanie: ale ja to bym się chyba popłakał ;(

Opublikowano

Jaki z tego moral? nie dawaj babie auta :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Teraz wygląda jak funkiel nówka nie śmigana :kox::decayed:

keżor faktycznie zawias robi wrażenie :naughty:

A tak na serio obniż ją troszkę, nie mówię tu o jakiejś glebie -60 ale przynajmniej o te -30 :)