Sebo83 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 żenada z tym nagrzewanie klekotów. Mam 10 km do pracy, po 4km wskazówka odrywa się od 60 st i dopiero zaczyna lecieć złamane powietrze. Po ok 8 km mam 90 st. Czy wszystkie stare diesle tak długo się nagrzewają? Kolega kupił niedawno Skode 1,9 SDI i grzeje się zdecydowanie szybciej...
_Solar_ Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 u mnie juz po ok 2 km leci ciepłe powietrze.Na klimatroniku mam ustawione 25 stopni i 2 kreski wentylatora
Cichyzamosc Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ja tez nie mam problemu z ogrzewaniem u siebie, mi wieje juz ciepłym po przejechaniu ok 2-3km, przy temp ok 0 stopi, gdy wskazówka temp sie tylko poruszy wieje juz ciepłym i wraz ze wzrostem temp coraz cieplejsze
Wyrzy Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 panowei ale pier....licie farmazony!!!! czy ktoś napiszę jakąś mądrą poradę co z tym zrobić ( u mnie leci ciepłe powietrze zamaist gorącego,termostat nowy,trzy razy przepłukiwana nagrzewnica odpoietrzana itd. świece ok. klimatronik i cała ta pieprzona reszta ok - podłączane było pod komputer) Po co jest to forum żeby pieprzyć jak na targu???czy ktoś napisał że trzeba rozbierać cały kokpit i wymienić tę cholerna nagrzewnicę?- nie, ale wszyscy opowiadacie jakieś połamane historie które wszyscy już przerabiali (ci którzy mieli problemy z dogrzaniem wnętrza auta)MA KTOŚ JAKIŚ POMYSŁ TRZEBA KOKPIT ROZBIERAĆ???????????????????
Cristoforo Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 panowei ale pier....licie farmazony!!!! czy ktoś napiszę jakąś mądrą poradę co z tym zrobić ( u mnie leci ciepłe powietrze zamaist gorącego,termostat nowy,trzy razy przepłukiwana nagrzewnica odpoietrzana itd. świece ok. klimatronik i cała ta pieprzona reszta ok - podłączane było pod komputer) Po co jest to forum żeby pieprzyć jak na targu???czy ktoś napisał że trzeba rozbierać cały kokpit i wymienić tę cholerna nagrzewnicę?- nie, ale wszyscy opowiadacie jakieś połamane historie które wszyscy już przerabiali (ci którzy mieli problemy z dogrzaniem wnętrza auta)MA KTOŚ JAKIŚ POMYSŁ TRZEBA KOKPIT ROZBIERAĆ??????????????????? jak ktoś Ci zdiagnozuje na 100% że jest to nagrzewinica to rozbieraj kokpit ale za nim bedziesz to robił przepłukaj cały układ jakims profesjonalnym srodkiem który odkamienia i pojezdzij z zrób jakąs porządna trase czesem bywa że samo sie odblokuje i poczytaj forum bo tego jest tam mase
Wyrzy Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ok dziękuję. Kiedyś miałem problem z ogrzewaniem9 (nie w audi) i wlałem do układu chłodzenia płynu i doszło do totlnego rozszczelnienia układu ... tak jak napisałeś zakombinuję jeszcze z jakimś dobrym środkiem. Dzięki.
marionozzo Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 kolego wyłącz nawiew zmniejsz go do zera i autko niech sobie pracuje wtedy dużo szybciej ci się zagrzeje i jak ustawisz później tem to sekund 5 i będziesz miał ciepło w aucie ja mam klimatronika i jak ustawie temp powiedzmy 22 to muszę aż z 15 km przejechać żeby silnik zagrzał się do 90 bo na początku klimatronik dogrzewa auto a jak go wyłączysz to silnik zagrzeje się moment
Rekomendowane odpowiedzi