Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Moja BMW 330cd coupe e46- M-Pakiet + ~ 265 KM@490 nM :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu taki niski moment?

Opublikowano

przez sprzeglo... niby. wczesna wiosna pojade na korekte.

Opublikowano

No wlasnie... bo normalnie powinno wyjsc 550nm+ bez zadnego baka :)

Opublikowano

gosc mowil,ze i pod 600 NM mozna zrobic, problem w tym,ze wtedy tylne mosty "wyrywa".

musze ogarnac te sprzeglo, i znowu kilka tysi w plecy :wallbash:

Opublikowano

Od przybytku głowa nie boli :) ale do tego lepsza była by xD

Opublikowano

Jaki koszt sprzegla? :)

Opublikowano

podobny jak i w b6.. kolo 2 tys... :confused4:

Opublikowano

Od przybytku głowa nie boli :) ale do tego lepsza była by xD

e46 coupe w XD nie bylo . xdrive pojawil sie dopiero w e92 :) - a to juz 2x razy tyle kosztuje :hi:

zrob sprzeglo potem korekte a potem ciesz sie jazda . Piekny samochod, pieknie wyposazony ... i ma to cos :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: - nie jest nudny jak audi :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

audi tez nudne nie jest,choc tutaj fajnie moge polatac bokiem po rondach ;)

no sprzeglo to teraz priotytet,pozniej tuner tv i inne felgi.

Opublikowano

audi tez nudne nie jest,choc tutaj fajnie moge polatac bokiem po rondach ;)

no to mialem na mysli :naughty: . No nie jest ale ...staje sie coraz powrzechniejsze... :confused4:

Opublikowano

mmcv e46 już było w xD i xS http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9571200[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:01_________________________________________________sorry za OT, to auto kosztowało przez 4 miesiące 40900 a teraz facio podniósł na 42900 i złotówy praktycznie nie chce opuścić

Opublikowano

mmcv e46 już było w xD i xS http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9571200[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:01_________________________________________________sorry za OT, to auto kosztowało przez 4 miesiące 40900 a teraz facio podniósł na 42900 i złotówy praktycznie nie chce opuścić

mmcv chodzilo o to, ze nie bylo xD w coupe.

Opublikowano

No tak, powiedziałem co wiedziałem :embarrassed:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 21:10_________________________________________________RWD jest dla facetów z jajami :) ale RWD bez ESP :)

Opublikowano

Tas2die4 piekne Bunia.

Widziałem Cie kilka razy na Gorzowie... :good:

Opublikowano

Vario :wink4:

e46 coupe w XD nie bylo

w XD byl sedan i Touring.

Opublikowano

tak dla scislosci nie wyprodukowala jeszcze zadna firma auta, o ktorym mozna powiedziec, ze jest full opcja :wink4:

tej do fulla sporo brakuje a mozna by jeszce sporo wymieniac :tongue4:

ogolnie ladna :good:

Opublikowano

Niedlugo pomalowane zostana srodki lamp na czarno, a do tego przednie, boczne i tylne kierunki przyciemnie lakierem transparentnym.

Obecne felgi ida na zimowki, szukam czegos na wiosne...

Opublikowano

18" na zime? bes sęsu :)

Opublikowano

16 nie wejda(mam teraz przez to do sprzedania komplet 16' alufelg z zimowkami...), 17 to minimum, wiec 17 a 18 to juz mi mala roznica.

Opublikowano

moje marzenie (występujące w kolorze czarnym) które może spełni się za jakieś 2 lata :P kto wie :)

gratuluję autka i przede wszystkim tego co drzemie pod maską.

samo 330d jest wystarczające, wirus który zapodałeś robi wrażenie - pozazdrościć.

pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...