adik1983 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 witam czy wie ktos gdzie można kupić zaślepke tuningową tylnej wycieraczki do a4 avant
Pretor Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Tuningową? O co Ci konkretnie chodzi? Zwykłe zaślepki widziałem na allegro.
Cuber Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 witam czy wie ktos gdzie można kupić zaślepke tuningową tylnej wycieraczki do a4 avant o coś takiego Ci chodzi ? http://allegro.pl/item754623414_zaslepka_wycieraczki_vw_golf_iv_i_vag_polecam.html
adik1983 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 CHODZI O TUNINGOWĄ polecacie takie cos czy raczej dac sobie siana bo nie wiem jk auto bedzie sie prezencilo bez wycieraczki
Cuber Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 CHODZI O TUNINGOWĄ polecacie takie cos czy raczej dac sobie siana bo nie wiem jk auto bedzie sie prezencilo bez wycieraczki hmmm a co masz na mysli piszac Tuningową ? Chodzi Ci o sama zaslepke wycieraczki ? Czyli to co Ci pokazałem w linku wyżej ?
pan kierownik Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 polecacie takie cos czy raczej dac sobie siana bo nie wiem jk auto bedzie sie prezencilo bez wycieraczki A jak ma się "prezencic"? Będzie takie samo tylko, że bez wycieraczki i z upie...ną (jakby to K.Durczok ujął) tylną szybą.
Rekomendowane odpowiedzi