piter1114 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Witam wszystkich! Rozglądam się za nowym radiem (w chorusie padł wyświetlacz no i ten procek od głośności...) i zainteresowałem się opisem w specyfikacji mojego auta dotyczącej nagłośnienia 8RN proszę o szczegóły jeśli ktoś wie coś więcej niż 8 aktywnych głośników... Szczerze mówiąc jakoś nie mogę ich newet w moim aucie znaleźć. Pzdr.
KANAL Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Pewnie znalazles 6 sztuk. Ja tez mam ten kod wyposazenia a glosnikow jest 6. Z przodu 4, z tylu w polce 2 sztuki.
piter1114 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 czyli kody sobie a rzeczywistość sobie chcę wymienić chorusa, co będzie mi potrzebne? chodzi mi o te kostki do uaktywnienia wszystkich głosników
pox Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Pewnie znalazles 6 sztuk. Ja tez mam ten kod wyposazenia a glosnikow jest 6. Z przodu 4, z tylu w polce 2 sztuki. W półce masz 4 głośniki (tzn 2 dwudrożne)
jihad Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 A w przypadku avanta? 2 x 13 i 2 x tweeter w przednich drzwiach, a w tylnych drzwiach dwudrożne? Co znaczy "aktywne"? 8RN - osiem głośników (aktywne) Jest tam jakis wzmacniacz?
kuubeek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 tak w przy jednym z głosników z tylu jest wzmacniacz...przynajmniej ja tak mam w sedanie... swoja droga tez mnie to zastanawiało gdzie jest te 8 głośnikow
Rekomendowane odpowiedzi