and9 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witam,mam w swojej a4 możliwość zamykania drzwi tylko kluczykiem,w drzwiach są siłowniki i po przekręceniu kluczykiem zamykają się wszystkie, chciałbym zrobić zamykanie z pilota,może ktoś na forum wie jak to zrobić.Proszę o pomoc.Z góry dziękuję .Pozdrawiam.
Wihajster Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witam,mam w swojej a4 możliwość zamykania drzwi tylko kluczykiem,w drzwiach są siłowniki i po przekręceniu kluczykiem zamykają się wszystkie, chciałbym zrobić zamykanie z pilota,może ktoś na forum wie jak to zrobić.Proszę o pomoc.Z góry dziękuję .Pozdrawiam. najpierw sprawdź czy masz moduł komfortu
and9 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Witam,jak mam sprawdzić czy mam moduł komfortu? Pozdrawiam.
Szuszu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ja kupiłem takie coś http://moto.allegro.pl/item758159133_zamontuj_sterownik_zamka_centralnego_audi_a4_95_00.html i działa super
and9 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Witam,czy ktoś na forum wie jak podpiąć taki moduł do centralnego zamka do którego kolega podał link z allegro ,chodzi mi dokładnie o przewód który steruje siłownikiem w drzwiach.Proszę o podpowiedź.Pozdrawiam.
dansli Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Witam,jak mam sprawdzić czy mam moduł komfortu? Pozdrawiam. wydaje mi sie ze funkcja komfort to jest domykanie szyb i szyberdachu (jak zamykasz drzwi kluczem i przytrzymasz dłuzej to zamykaja sie wszystkie szyby jesli były otwarte pozdro
and9 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 teraz chodzi mi o schemat jak taki moduł centralnego zamka podłączyć w aucie audi a4 1.8 bęzyna avant 2001r kod silnika AVV.Pozdrawiam.
dansli Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 na tej aukcji na allegro jest takowa instrukcja wiec jak kupisz taki moduł to schemat juz masz chyba ze posiadasz taki moduł a instrukcji nie ale to ja Ci niestety nie pomoge moze ktoś inny
Szuszu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 and9 daj maila to Ci pośle , ale dopiero wieczorem.
and9 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 mój mail [email protected] tylko moje audi to a4 1.8 benzyna avant 2001rok kod silnika AVV.dzięki.Pozdrawiam.
Szuszu Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ok wyśle wieczorkiem jak wrócę do domu PS moja instrukcja jest do 96 ale powinno pasować
and9 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 czy ktoś na forum ma schemat jak podpiąć centralny zamek z pilotem coś takiego jak podał kolega wyżej kupiony na allegro do a4 1.8 benzyna avant 2001r kod silnika AVV.Z góry dziękuje .Pozdrawiam.
and9 Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 żaden mail ze schematem do mnie nie dotarł ,jeszcze jedno pytanie może ktoś wie jak rozebrać boczek od przednich drzwi od kierowcy ,próbowałem rozebrać znalazłem trzy śruby odkręciłem ale boczek nie schodzi .Może schematy prześlij na drugiego maila ten pierwszy mam trochę zapchany [email protected] Pozdrawiam.
Szuszu Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 sprawdź teraz wysłałem z drugiego adresu
and9 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 Witam,czy ktoś na forum ma może jeszcze schemat podłączenia centralnego zamka do audi a4 avant 1.8 benzyna 2001rok ,bo ten który podesłał mi kolega z góry jest dobry ale mi się jeden przewód nie zgadza i po podłączeniu kiedy otwieram drzwi pilotem otwierają mi się szyby a jak zamykam to zamyka zamek i szyby i nie wiem w które przewody wpiąć się żeby otwierał mi się bagażnik. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
YATES Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zna ktoś jakąś firmę ( najlepiej na Śląsku ) która montuje centralne zamki w samochodach grupy VAG ???
Rekomendowane odpowiedzi