CZIKA1979 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 witam Panowie czy da się jakoś sprawdzić " początek końca " pompy wtryskowej? pytam gdyż wyskakuje mi błąd 0550 . rozrząd został wymieniony prawidłowo , układ odpowietrzony.dodam że przelewa mi wtrysk sterujący ale z tego co się dowiadywałem to nie ma wpływu na początek kąta. z góry dzięki za odp.
Flyer Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 pytam gdyż wyskakuje mi błąd 0550 . rozrząd został wymieniony prawidłowo , układ odpowietrzony.dodam że przelewa mi wtrysk sterujący ale z tego co się dowiadywałem to nie ma wpływu na początek kąta. A bledu G62 nie ma? Jesli ma slabe korekcje/leje, to i tak wymienilbym go, bo szkoda silnika. Jak wyglada reszta korekcji?
CZIKA1979 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 błąd g62 nie wyskakuje. oprócz błędu kąta wtrysku wyskakuje jeszcze błąd związany z abs esp - zapomniałem jaki coś związanego z czujnikiem mocy co do wtrysków to sterujący pokazuje -2,6 i jeden -2 reszta jest w normie.
Rekomendowane odpowiedzi