Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRE] Czy mam DPF?-jak sprawdzić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak jak myślisz , jak jest zatkany to wyświetla się na wyświetlaczu.Zresztą wtedy auto dostaje muła więc na pewno to zauważysz :wallbash:.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, będę lekkim archeologiem :P

a co jeśli w kodach mam oznaczenie 0GZ wg. tej stronki http://www.audiklub.org/wyposazenie.html

0GZ = Koncepcja spalin: eu3 to znaczy ze nie mam DPF'a ?

jest to silnik 1.9tdi AFV 2004r.

Opublikowano
  • Autor

Zdaje się, że w 2004 nie wkładali dpf-ów jeszcze, ale niech macherzy mnie poprawią jeśli się mylę

Opublikowano

A może ktoś po prostu zrobi fotkę i wskaże umiejscowienie filtra dpf dla osób które mają metlik w głowie ,część ludzi oczywiście nie posiada książek lub naklejek w aucie co jest spowodowane cofaniem licznika itp rzeczy.Napisałem dlatego że jest w tym temacie kilka pytań kilka odpowiedzi,jedna fotka krótki opis i wszyscy wiedzą o co biega----tu jest dpf tu kable tu na wyświetlaczu pokaże wrazie czego i po gdybaniu mam lub nie.Pozdrawiam :good:

Opublikowano

sprawdź na wklejce serwisowej czy jest 7GG czy 0GG jeśli jest 7GG to masz filtr DPF,a jeśli 0GG to nie masz filtra DPF

:hi:

Opublikowano

sprawdź na wklejce serwisowej czy jest 7GG czy 0GG jeśli jest 7GG to masz filtr DPF,a jeśli 0GG to nie masz filtra DPF

:hi:

--------------------j.wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww przeczytaj pomału co napisałemmmmmmmm--------sprawdź na wklejce serwisowej?????????????????????????????????????????????????????????????????????? :wallbash:a jak ludzie nie mająąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą :mysli:sam widzisz teraz ile jest niejasności ,pytań podpowiedzi bez potrzeby jedna fotka krótki opis i po GDYBANIUUUUUUUUUUUU.
Opublikowano

ok,niedoczytałem :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

nie tak łatwo strzelić fotkę dpf-owi