Opublikowano 8 Października 200917 l tak jak w temacie - dokupilem maty grzane zainstalowałem je w lusterkach kable juz byly ori wiedz podlaczylem ale nie grzeją lustra prad nie dochodzi z tego co sie dowiedzalem w aso podobno sie to aktywuje w komforcie aby grzaly lusterka czy to jest prawda czy olać ich i podlaczyc na krotko z grzaniem tylnej szyby ?
Opublikowano 8 Października 200917 l A przypadkiem grzanie nie jest pod tylna szybke podlaczone (w momencie wlaczenia tylu zaczynaja grzac lustra...) ??? Nie wiem napewno-strzelam...
Opublikowano 8 Października 200917 l No ale Dżo-Dżo wcześniej nie miał tej funkcji... Czy w takim przypadku nie trzeba jej zakodować w sterowniku?
Opublikowano 8 Października 200916 l Autor ta instalacja juz byla tam orginalnie pociągnieta , ja tylko wlaczylem je to gniazdek w matach grzewczych
Opublikowano 8 Października 200916 l ta instalacja juz byla tam orginalnie pociągnieta , ja tylko wlaczylem je to gniazdek w matach grzewczych I co nie działa przy włączonej tylnej szybie,mi maty przyszły w poniedziałek ale z braku czasu robotę przełożyłem na sobotę.Ktoś kiedyś pisał,że prąd jest...po włączeniu tylnej szyby
Opublikowano 8 Października 200916 l Autor no to u mnie w b6 nie ma pradu nie wiem o co kaman mikrofonu szaman
Opublikowano 8 Października 200916 l Shit-dałeś mi do myślenia.. Coś było pisane,że prądu nie da sie znalezć przy pomiarach ale po podpięciu i tak będą grzały, a tu taki klops.
Opublikowano 8 Października 200916 l Autor no cos ty juz na wszystkie spospoby probowalem i d*pa trzeba znalesc prad albo aktywowac do przez vaga podobno
Opublikowano 8 Października 200916 l Wiem Dzo Dzo,że masz teraz co innego na głowie ale jak już znajdziesz fazę to daj znać jak odkleiłeś ten materiał i plastik od szkła i na co to przyłapałeś(maty 10 i 8-mka?). Powodzenia przy robocie...
Opublikowano 8 Października 200916 l Autor no czesc odkleilem to - w sposób banalny podgrzalem lusterko opalarką i sie elegancko odkleiło pozniej zamontowałem maty - maty przykleilem tasmą dwustronną i gites majonez :>
Opublikowano 9 Października 200916 l Zdaje się, że maty grzeją jak jest odpowiednia temperatura na zewnątrz - o ile dobrze pamiętam od +5 w dół.
Opublikowano 9 Października 200916 l Zdaje się, że maty grzeją jak jest odpowiednia temperatura na zewnątrz - o ile dobrze pamiętam od +5 w dół. nieprawda
Opublikowano 9 Października 200916 l Hmmm... wydawało mi się, że ktoś tu gdzieś pisał, że tak jest. Ale jak widać mi się wydawało :> Sprawdzę jak to u mnie wygląda.
Opublikowano 9 Października 200916 l Analizując kody wyposażenia wychodzi że też nie mam podgrzewanych lusterek a robi się zimno więc by się przydały. Gdzies czytalem ze jak nie ma w wyposazeniu to do lusterek wogole nie ma podciagnietego kabla od grzania tylnej szyby. Robil moze ktos z was grzane lusterka jezeli nie bylo takich w wyposazeniu?