zejdzon Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam mam pewien problem, wsumie to moja glupota ale coz czlowiek uczy sie na bledach, mam nadzieje ze bedziecie w stanie mi pomóc a mianowicie: Dzis poszedlem do autka zeby pobawic sie troszke vagiem i jak juz skoczylem to okazalo sie ze wskazowka paliwa jest calkiem na 0 nawet ponizej zera a wczesniej bylo wszystko oka wiec musialm cos namieszac w kodowaniu i niestety nie wiem jak mam to odwrócic... Jesli mozecie to pomóżcie bo juz mnie to do szalu doprowadza... lubie wiedziec ile jest paliwa w baku... Prosze o szybka odpowiedz...
darkopolo Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 "pobawić się troszke vagiem" Proponuje poczytać temat "Kodowanie sterowników" w dziale "diagnostyka VAG"
zejdzon Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Wiem wiem tez sie z siebie smieje;P naszczescie juz sobie poradzilem poprostu wartosc adaptacji zmienilem na 0 a powinno byc 128 hehe
Rekomendowane odpowiedzi