Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Panowie prośba i pytanko jednocześnie Kto z was pamięta kultowy serial "Zawód Policjant" lub w oryginale "True Blue" z lat 1989-1991 (nakręcono 13 odcinków) i kto może ma go nagranego czy coś bo z chęcią bym go sobie pooglądał a na necie nie można nic znaleźć na google video są tylko 3 odcinki i nic więcej nie ma Pewnie większość z was pamięta ich robota i mega wypasioną ciężarówkę z serialu
endriuu Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 taa. blondyna była niezla ja z kolei - ledwo widzialem na oczy - ale kojarze ten serial:
rafalekx Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Jasne, że pamiętamy :> Fajny serial, ładnych parę lat już minęło Daj tu te linki z 3ma odcinkami Może ktoś znajdzie inne
endriuu Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 http://video.google.pl/videoplay?docid=7130790894871490550&hl=pl# ciezko. na filmwebie tez wszyscy szukaja i nic z tego.
janjazda Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 o kurde Panowie, pamiętam ten serial tak przez mgłę, zawsze się zastanawiałem jak to się nazywało
Guregoru Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Już chyba całego neta przeszukałem i nie ma innych odcinków stąd moje pytanie czy ktoś nie będzie miał tego nagranego ale sądząc po wypowiedziach to się teraz wam zebrało na wspomnienia i byście to sami obejrzeli Serial za*ebisty a nie takie gówna jak teraz puszczają w telewizji
Rekomendowane odpowiedzi