_Solar_ Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Olafus a te czarne juz sprzedales? sprzedales pewno wujek mrogal je kupił
Olaf Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pany tak sie lampy prezentuja na aucie ! foty na szybko po zamontowaniu i kolejny gadzet ktory teraz doszedl to....
mrogal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pany tak sie lampy prezentuja na aucie ! foty na szybko po zamontowaniu i kolejny gadzet ktory teraz doszedl to.... wyjeb te odblaski
wicio150 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Fajnie sie prezentuje na nowych lampach Jak ci sie udalo sciagnac stare lampy? Ogolnie fura fajna na spocie juz widzialem na zywo Powodzenia w dalszych modach!
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Fajnie sie prezentuje na nowych lampach Jak ci sie udalo sciagnac stare lampy? Ogolnie fura fajna na spocie juz widzialem na zywo Powodzenia w dalszych modach! tak jak mu powiedziałem
Olaf Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Fajnie sie prezentuje na nowych lampach Jak ci sie udalo sciagnac stare lampy? Ogolnie fura fajna na spocie juz widzialem na zywo Powodzenia w dalszych modach! tak jak mu powiedziałem no wlasnie dzieki wielkie Somes od razu przyszedlem z pracy i pochytalem temat jutro montuje gril a ty witek wkladaj furke na forum
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Fajnie sie prezentuje na nowych lampach Jak ci sie udalo sciagnac stare lampy? Ogolnie fura fajna na spocie juz widzialem na zywo Powodzenia w dalszych modach! tak jak mu powiedziałem no wlasnie dzieki wielkie Somes od razu przyszedlem z pracy i pochytalem temat jutro montuje gril a ty witek wkladaj furke na forum od razu rok młodsza
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no wlasnie dzieki wielkie Somes od razu przyszedlem z pracy i pochytalem temat u welcome
Olaf Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Fajnie sie prezentuje na nowych lampach Jak ci sie udalo sciagnac stare lampy? Ogolnie fura fajna na spocie juz widzialem na zywo Powodzenia w dalszych modach! tak jak mu powiedziałem no wlasnie dzieki wielkie Somes od razu przyszedlem z pracy i pochytalem temat jutro montuje gril a ty witek wkladaj furke na forum od razu rok młodsza nooo powiem ci ze tak hehe ale kurcze jeszcze przod musze liftnac
Michał Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 całkiem przyjemna furka tylko tak jak mówi Mrogal odblaski ze zderzaka do wyjebania
Olaf Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 wiem wiem pisalem ze sciegane tylko jak bydzie cieplo bo nie chce ich z lakierem scignac ;/
.Szczepan. Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jak byś ją tak posadził to było by kozak.
mrogal Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 to co chciałeś: a tutaj moja wizja jeszcze dokladki w kolor i malynaa:)
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 wizja michała jest koxiarska ale dokładki w ten czas proszą się o farbę lampki się prezentują, tylko te odblaski... i znaczek by sie przydał i polerka tłumika
Olaf Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 wizja michała jest koxiarska ale dokładki w ten czas proszą się o farbę lampki się prezentują, tylko te odblaski... i znaczek by sie przydał i polerka tłumika lampki sa po lifcie z tylu juz znaczek juz tez jest dzieki Michał wielkie !
Olaf Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 no taka koncepcje mam myslem jeszcze je na baily perlowy malnac ale nie wiem
Michał Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 tak jak Ci już mówiłem, nie umiem robić białego a tamta fotka z czerwonym paskiem to tylko pomysł, raczej nie do wykonania w realu bo powiększyłem tam felgi i zrobiłem większą glebę na której zapewne nie dałoby się jeździć
Rekomendowane odpowiedzi