jasam Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 oj te felgi nie chcą się od ciebie odczepić... :gwizdanie: dobra cena to i poszły jak dla mnie wzór i żeby nie inne wydatki to chciałbym aby kręciły się u mnie
Olaf Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no dzis zamiescilem nowe foty... alusy ktore zawitaly na aucie niestety tylko takie z pwoodu braku kasy i wydatku malego zwiaznego z wymiana amoryzatorow i miski olejowej zalozone rameczki naklejka b5b i alu jeszcze mi w szafie leza lampy polift do przodu i nie ma czsu kiedy ich zalozyc
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no dzis zamiescilem nowe foty... alusy ktore zawitaly na aucie niestety tylko takie z pwoodu braku kasy i wydatku malego zwiaznego z wymiana amoryzatorow i miski olejowej zalozone rameczki naklejka b5b i alu jeszcze mi w szafie leza lampy polift do przodu i nie ma czsu kiedy ich zalozyc daj lepsze fotki, te sie nie powiekszaja
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 juz to naprawiam dlugo mam czekac :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 juz nie narzekaj pochytane rewelacji nie ma
mrogal Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 juz nie narzekaj pochytane rewelacji nie ma no felgi calkiem fest, kminie ze to 17" z deklami zrob porzadek fajne radyjko ma to obsluge karciochy pamieciochy ?
Olaf Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no ma wlasnie tylko karte bez cd mam mikrofon podlaczony podnie i normlanie laczysz blutkiem telefon z radiem i masz sluchawke jak na fonie rozlacz podlacz jak ktos dzowni to wycisza muzyke i dzowni fon [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 16:32_________________________________________________ja tylko clariony zawsze kupuje jakos pasuje mi ta frima z radia zawsze ;p
rafalekx Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wiele to radyjko? A no i wiele masz tam kobyłów po tym cipsie? :gwizdanie: Bo coś się doszukać nie mogie (znaczy nie chce mnie się szukać)
Olaf Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 wiec tak radyjako dałem 250 za nowe ale w media widzialem cos kolo 400 stoi z groszem noo jo mom 140 pare kucy w tym audi moim ;p
rafalekx Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 noo jo mom 140 pare kucy w tym audi moim ;p Parę? a niutków? :gwizdanie: Zmierzone? Czy tylko czysta teoria?
aju Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przeleciałem ten temat i mocy nie podano
Olaf Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no bo nie podowalem ;p nikaj tego heheh ;p noo znajde kiedys checi to sie przejde skana zrobic poki co musze swiatla zmienic i ogarne to wszystko do kupy i zrobia ten temat tak jak powinien wygladac bez haosu ;p
Olaf Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Uploaded with ImageShack.us wielkie dzieki Michał wiec moze mi ktos doradzi jakby te felgi tak zostaly pomalowane ;p ? mam taka mała koncepcje
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 te felgi masz w 17"?, troszkę mało do tego paska czerwonego , no przede wszystkim dekielki z OOOO ,w 18 robiłoby robotę
Olaf Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 no 17 ale kurcze na nasze drogi 18 to niezbyt pozatym dojazd do miejsca pracy to jest wyczyn na 17 juz i tym zawieszeniu obnizonym oslone s slinika zerwalem juz kilka razy po drodze rano slalom a spowroem 30 na godzne ;/ pozatym wkrotce wpadna w koncu lampy lift znajde motywacje je zalozyc bo leza w doma juz 3 miechy i prawdopodobnie czarny grill ;p
Olaf Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 nie wiem poki co rozmyslam nad tym zobaczymy nad opinia reszty
Michał Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 podzielam zdanie Pawła, 17" to trochę za mało do takiego malowania pomyśl nad taką koncepcją: -grafitowe koło -poliftowe lampy, pomalowane na czarno środki -czarna ramka grilla i znaczek oooo w grafit taki jak na felgach -polerka lakieru tak żeby się świecił jak psu...
Rekomendowane odpowiedzi