Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Krzysiek raczej nie będzie w słabszej formie bo wie że obecnie byle jaka skucha eliminuje go z tego sportu i zarabiania kasy .

Mam nadzieje że Krzysiek wyjdzie i szybko sprawnie się rozprawi ze swoim przeciwnikiem na terenie Szpilki ....:wink:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ta....ciekawy jestem co szpilka bedzie po walce opowiadał. Walka w kazdym razie zapowiada sie świetnie. :)

Opublikowano

Ja też. Niech wygra pewnie przed czasem nie dajàc sędziom możliwości punktowania :)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

a słyszeliście o tym że jest duże prawdopodobieństwo walki Zimnocha z Derekiem Chisora....o ole wygra tą walke.

Opublikowano
  • Autor
a słyszeliście o tym że jest duże prawdopodobieństwo walki Zimnocha z Derekiem Chisora....o ole wygra tą walke.

Jak na razie to rozmowy są prowadzone między Wachem i Chisorą ....:wink:

Opublikowano

a Wach nie ma jeszcze dyskwalifikacji?

Opublikowano

No różne widzę chodza słuchy. Derek moim zdaniem jeśli będzie w takiej formie jak w walce z Kliczką to będzie po Wachu.

Opublikowano

Był taki motyw w tym tygodniu, że Krzysiek ma z Chisorą o tytuł EBU walczyć, ale według mnie za wcześnie. Może w przyszłym roku?

Opublikowano

miał 8 miesiecy dyskwalifikacji tlyko :wink:

Opublikowano
  • Autor
Był taki motyw w tym tygodniu, że Krzysiek ma z Chisorą o tytuł EBU walczyć, ale według mnie za wcześnie. Może w przyszłym roku?

Nie wiem z kąt masz takie wiadomości ale Chisora miał już pretendenta Arnold Gjergjaj który właśnie chyba wczoraj nabawił się kontuzji podczas treningu i musi pauzować wiec dotarła wstępna propozycja dla Wacha ....:wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie czytaj brukowców ....:wink:

Właśnie przed chwilą Mateusz Borek potwierdził ze prawdopodobnie 30 Listopada Chisora -Wach w Londynie ....:wink:

Opublikowano

macie jakiegoś linka do gali?

Opublikowano

Przelacz z telewizji trwam na Polsat

Opublikowano

nie każdy ma telewizor pod ręką :wink:

---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ----------

znalazłem, ale siara :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Zimnoch jest zestresowany tym zachowaniem przeciwnika i obelgami z trybun widać ze nie jest w stanie walczyć ....:kwasny:

Opublikowano

on się nie powinien przejmować takimi sprawami :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Ostatnia walka nic nie miała wspólnego z boksem jako dyscypliną sportową i te prostackie zachowanie części publiczności oraz Szpilki "pokazywanie fiuta do kamer " żenada :facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 00:46 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ----------

on się nie powinien przejmować takimi sprawami :kwasny:

Powiedział na koniec że to jest tylko i wyłącznie jego wina bo nie boksował tylko się wciągnął w szarpaninę,ale powiem szczerze że nie dziwię się mu i tak długo znosił to wszystko ...:wink:

Opublikowano

obawiam się, że podobnie to będzie wyglądało jeśli dojdzie do waliki Szpilka-Zimnoch, Szpilka chyba boi się walczyć fair

Opublikowano

Przelacz z telewizji trwam na Polsat

:lol1::lol1::lol1::lol1::lol1:

a ja powiem inaczej-ta walka pokazała, gdzie tak na prawdę jest Zimnoch, a nie, gdzie jest Bińkowski-powinien go skończyć w 3 rundzie, a jednak tak się nie stało-tłumaczenie, typu-chciałem go ukarać, jakoś do mnie nie przemawia...