Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Janik pokazał duże serce do walki i ogrom ambicji ale to było za mało . Przeciwnik był zdecydowanie lepszy mimo że rzadziej atakował. Walka Golovkina szybka i dynamiczna , zasługuje na swój tytuł .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Adamek niech da sobie spokój bo już od dawna nic ciekawego nie prezentuje a jak chce się nadal kompromitować to nie dołączy do promotora Wasilewskiego i jego żałosnych pięściarzy jak Szminka itp ...:wink:

Czekam na walkę Manny Pacquiao z Brandonem Riosem jestem ciekaw powrotu Pacquiao po ciężkim nokaucie.

Walka już w sobotę ....:wink:

Opublikowano

Pacquiao - Rios zapowiada się ciekawa walka... Fajna walka była pomiędzy Wardem i Rodriguezem. Dopóki do akcji nie wkroczył sędzie i nie zabrał obu pięściarzom po dwa punkty walka była słaba :D

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj na jednej gali walczą najmocniej bijący bokserzy wagi półciężkiej,Stevenson i Kovalev.Ta dwójka bokserów MUSI się kiedyś spotkać w ringu,tego chcą kibice.

Opublikowano
  • Autor

Gala w Londynie zapowiada się średnio bo raczej wyniki w wszystkich walkach do przewidzenia ....:wink:

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

Na TVP SPORT tam jest gala ja pier**le Najman i reszta ...:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Eee,nie jest zle,Najman jest menadzerem i płaci bokserom a to duży plus,jest też Jackiewicz a to nawet trzy plusy,da się oglądać:wink:

Opublikowano
  • Autor
Dzisiaj na jednej gali walczą najmocniej bijący bokserzy wagi półciężkiej,Stevenson i Kovalev.Ta dwójka bokserów MUSI się kiedyś spotkać w ringu,tego chcą kibice.

Po sobotnich ich wygranych walkach jest teraz szansa na ich spotkanie,dużo się dzisiaj o tym mówi ale wszystko zależy od kasy jaką im zaproponują.Walka z pewnością będzie bardzo ciekawa ....:wink:

Opublikowano

Stevenson już płacze, że Kovalev jest mało znanym pięściarzem i powinien się bardziej wypromować przed ich pojedynkiem. Ciekawe czy by go zlał ( Kovalev Stevensona) :) ?

Opublikowano
  • Autor

Ale twierdzi że jak dostanie odpowiednią pulę to może walczyć ....:wink:

Opublikowano

Fajnie gdyby ta walka doszła do skutku, ale w przypadku wygranej Stevensona jego wymagania finansowe wzrosną i będzie co raz ciężej zorganizować dobre walki ;)

Opublikowano
  • Autor

Jutro Diablo,mam nadzieje że Krzysiek w miarę szybko i efektownie zakończy tą walkę ....:wink:

Opublikowano

Fragomeni-to już chyba jego ostatnie walki-a na pewno ta jest ostatnią o tytuł...

Opublikowano

Pewne zwycięstwo Diablo :) Ciekawe czy po nowym roku od razu przeniesie się do ciężkiej czy też będą rozmowy ws. Walki z kimś z czołówki cruiser...

Opublikowano
  • Autor

Z Maidaną jak zwykle są emocjonujące walki,nie myślałem że aż tak obije Bronera ....:kwasny:

Adrien Broner vs. Marcos Maidana - Video Dailymotion

Opublikowano
Z Maidaną jak zwykle są emocjonujące walki,nie myślałem że aż tak obije Bronera ....:kwasny:

Adrien Broner vs. Marcos Maidana - Video Dailymotion

Marcos taki uliczny wojownik :) Ładnie zlał płaczka :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe co to była za pigułka którą dał Maidanie jeden z jego sztabu przed 12 rundą,jakaś gruba afera się tu robi,żeby nie było tak że walka będzie no contest i pas wróci do Bronera.

Taki mały offtopik-Jackiewicz obija trochę chłopaków z MMaster:naughty:

MMAster [sezon 2, Odcinek 8] - YouTube

---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

A co tu taka cisza,za tydzień Szpilka bije się z Jeningsem-bardzo dawno temu wstawałem na walki w nocy i na tą walkę na pewno wstanę,powrócił dawny dreszczyk:naughty: