Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] AHU logi do oceny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzućcie okiem, bo wydaj mi się (albo jestem przewrażliwiony :wink4:), że za dużego czarnego puszcza

wymienione wszystkie filtry i płyny,

błędów nie ma, mocy aż nadto :wink4:, logi też wydają mi się OK :mysli:

przebieg 260 kkm

czy może to byc wina paliwa :mysli::?:

STATYCZNE MB:

000

000smb.th.jpg

001

001smb.th.jpg

003

003smb.th.jpg

004

004smb.th.jpg

007

007stat.th.jpg

008

008smb.th.jpg

010

010smb.th.jpg

013

013smb.th.jpg

023

023smb.th.jpg

Grupy w BS

000

000sbs.th.jpg

003

003sbs.th.jpg

004

004sbs.th.jpg

011

011sbs.th.jpg

DYNAMICZNE:

000

000dzw.th.jpg

001

001dk.th.jpg

003

003dn.th.jpg

004

004dlc.th.jpg

008

008do.th.jpg

010

010da.th.jpg

011

011dk.th.jpg

013

013dv.th.jpg

015

015dh.th.jpg

Opublikowano

widzę,że wirusik jest :naughty:

patrz podpis :wink4:
Opublikowano

ciecy gnoj do ~2500 rpm ... chyba ze taki mial byc program ?

nic innego zlego nie widac

Opublikowano

to może być czarnego cybucha :mysli:
Opublikowano

Nie tyle moze :wink4: - jest :)

Opublikowano

jeździć czy skorygować :mysli:

Opublikowano

Ciecie dawki powoduje baki,dziwna sprawa.

Opublikowano

to może być czarnego cybucha :mysli:

nie za bardzo ...

Opublikowano

mcm stary byku zle zlogowales statycznie 003 ,to i tobie trzeba powiedziec jak trzeba logowac statycznie ta grupe[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 21:44_________________________________________________a poza tym zaslepiłes egr?

Opublikowano

mcm stary byku zle zlogowales statycznie 003 ,to i tobie trzeba powiedziec jak trzeba logowac statycznie ta grupe[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 21:44_________________________________________________a poza tym zaslepiłes egr?

jak to źle :mysli:

a egr zaślepiony :naughty:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:01_________________________________________________chyb że w 003BS :mysli:

powinienem zacząć logować na EGR off ale to chyb na nic nie rzutuje :evil:

Opublikowano

no zle , wysterowanie w satycznych masz jak bys mial pedal w podłodze jak bys nie mial zaslepionego egr to i tak odczyt z tej grupy był by taki ja na zaslepionym , trzeba przegazowac zanim zaczniesz logowac 003 statycznie

Opublikowano

no zle , wysterowanie w satycznych masz jak bys mial pedal w podłodze , trzeba przegazowac zanim zaczniesz logowac 003 statycznie

robione było po dynamicznych więc przegazowany był :naughty:
Opublikowano

robione było po dynamicznych więc przegazowany był :naughty

nie w tym sek zaraz przed logowaniem gazu trza dac, bo po paru sekundach po niedotykaniu pedalu gazu nie pamietam po ilu przechodzi w takie wysterowanie 4.8 wlasnie [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:14_________________________________________________a wogóle to czemu nie powiedziales nic na spocie :gwizdanie:
Opublikowano

a jak mi Witek wyłączył całkowicie EGR to nie tak właśnie będzie pokazywać :mysli:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:16_________________________________________________

a wogóle to czemu nie powiedziales nic na spocie :gwizdanie:

a bo jakoś jak do domu wróciłem to się wziąłem za logi :evil:
Opublikowano

batorego to ty nie puszczasz , logi wygladaja poprawnie a jak ci za bardzo dymi w lusterku korekte u witka zrób :naughty:

Opublikowano

batorego to ty nie puszczasz , logi wygladaja poprawnie a jak ci za bardzo dymi w lusterku korekte u witka zrób :naughty:

nie no do batorego mu daleko :wink4:, ale wydaje mi się że tak musi być bo jak wyjechałem od Witka to nie patrzyłem do tyłu :naughty:, a teraz czasami w nocy w światłach auta z tyłu widać mgiełkę :mysli:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:23_________________________________________________a jeszcze jedno, dawka startowa jaką powinna mieć wartość dla AHU :mysli:
Opublikowano

nie no do batorego mu daleko :wink4:, ale wydaje mi się że tak musi być bo jak wyjechałem od Witka to nie patrzyłem do tyłu :naughty:, a teraz czasami w nocy w światłach auta z tyłu widać mgiełkę :mysli:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:23_________________________________________________a jeszcze jedno, dawka startowa jaką powinna mieć wartość dla AHU :mysli:

przestan szukac dziury w doopie ... zawsze bedzie widac mgielke .. tym bardziej w nocy w siwatlach samochodu za Toba ...

dawka jak pamietam w granicach ~ 20 mg

Opublikowano

właśnie chyba jestem przewrażliwiony,

a dawka u mnie 22,8 może być :mysli:

Opublikowano

Moze nagraj ta mgiełkę wrzuć na jutuba i pooglądamy.