Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czarna folia( nie carbon) z połyskiem na dach a4 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sobie zalozyc/przykleic (jak kto woli) czarna folie z polyskiem na dach mojego avanta.Ma to udawac czarny lakier.Wiecie koledzy gdzie cos takiego robi sie na slasku lub w okolicach krakowa ?Jaka moze byc cena czegos takiego?Ma ktos jakies fotki ? :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam to chyba Wąski miał jakąs (folię, taśmę) w planach... Gdzieś to czytałem. :mysli: Chyba nawet miał już kupioną tą taśmę ale coś tam było nie halo? Napisz do niego to może wtedy coś Ci się w tym temacie rozjaśni. :good: Powodzenia. :hi:

Opublikowano

Chyba nawet miał już kupioną tą taśmę ale coś tam było nie halo?

Folia była za krótka.

Opublikowano
  • Autor

Z tego co pamiętam to chyba Wąski miał jakąs (folię, taśmę) w planach... Gdzieś to czytałem. :mysli: Chyba nawet miał już kupioną tą taśmę ale coś tam było nie halo? Napisz do niego to może wtedy coś Ci się w tym temacie rozjaśni. :good: Powodzenia. :hi:

dzieki :good:

gdyby ktos mial szersza wiedze na ten temat to chetnie sie z nia zapoznam tutaj :tongue4:

Opublikowano

Ktoś na forum ostatnio wpadł na pomysł, żeby okleic dach ala karbon ale chyba tego nie urzeczywistnił.

Zapytaj w firmach oklejajacych samochody reklamami i podejrzewam, że nie bedzie problemu. Jak sam zdemontujesz relingi to raczej nie powinno być to drogie.

Opublikowano
  • Autor

Ktoś na forum ostatnio wpadł na pomysł, żeby okleic dach ala karbon ale chyba tego nie urzeczywistnił.

Zapytaj w firmach oklejajacych samochody reklamami i podejrzewam, że nie bedzie problemu. Jak sam zdemontujesz relingi to raczej nie powinno być to drogie.

naklejany "carbon" nie wchodzi w gre,poszukam tak jak piszesz firm oklejajacych samochody ale jesli mam sciagac relingi to chyba sobie odpuszcze-gra nie warta swieczki.Potem musze sie liczyc ze skrzypieniem w aucie a tego bym nie strzymal :no: mysle ze sam dach wystarczy okleic bez rynienek ale nie wiem jak to bedzie wygladalo bo jesccze nie widzialem b6 avanta z taka folia.Mozliwe ze nie trzeba sciagac relingow zeby rynienki zakleic :mysli:

Co wy na to ? Rynienki koniecznie musza byc oklejone ? prosze poprzec fotkami :)

Opublikowano

nie avant ale zawsze coś

B6_S4_FRONT.jpg

2up.jpg[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 17:24_________________________________________________DSC_7356-1.jpg

Opublikowano

folia to max 300-400zł za dach

zastanawiam sie nad białym dachem i maski w czarnym avancie :mysli:

Opublikowano
DSC03393ps.jpg[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 17:42_________________________________________________DSC03391.jpg
Opublikowano
  • Autor

nie avant ale zawsze coś

B6_S4_FRONT.jpg

2up.jpg[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 17:24_________________________________________________DSC_7356-1.jpg

dzieki :notworthy: :notworthy:

ten carbon albo czarny mat wyglada dla mnie tragicznie-jak auto po dachowaniu przygotowane do malowania czy cos :kox:[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 18:00_________________________________________________

folia to max 300-400zł za dach

o matko i córko :shocked:

Opublikowano

tak to ja .koszt faktycznie ok 400 zł a za jeszcze lepsza folie nawet 600 zł :) nie tanio,ale wygląd kosztuje ,

czekam na folię miałem już autko u fachowca tylko przez pomyłkę źle został wymierzony dach-dal mnie mat jest OK ,ale kwestia gustu [br]Dopisany: 11 Październik 2009, 19:45_________________________________________________Marcin pokazał prawdziwy carbon i jest :kox: oglądałem na żywo skodę koszt ok 2 tyś

Opublikowano

tak to ja .koszt faktycznie ok 400 zł a za jeszcze lepsza folie nawet 600 zł :) nie tanio,ale wygląd kosztuje ,

czekam na folię miałem już autko u fachowca tylko przez pomyłkę źle został wymierzony dach-dal mnie mat jest OK ,ale kwestia gustu [br]Dopisany: 11 Październik 2009, 19:45_________________________________________________Marcin pokazał prawdziwy carbon i jest :kox: oglądałem na żywo skodę koszt ok 2 tyś

Cena tego karbonu sroga ale wygląd kox! :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

DSC_10111.jpg

DSC_0963.jpg

Opublikowano

Może sie uda to będę miał w bardzo dobrej cenie folie

Opublikowano

Może sie uda to będę miał w bardzo dobrej cenie folie

Próbuje się do ciebie dodzwonić ale masz wylaczony tel, skontaktuj sie ze mna please ;)

Opublikowano

ze mną też :naughty:

Opublikowano

Czarny dach :kox:

Miałem kiedyś białego Golfa 3 z czarnym dachem + w lakier wrzucone były drobinki takiego jakby brokatu...

Efekt przepiękny...

A z folią zajefajna rzecz. W razie sprzedaży folię się zrywa i po sprawie... Nice :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Tylko ta cena mnie troche razi...to kosztuje nie wiele mniej niz sciema szybek.

Pozatym placic 300 czy 400 zl za cos co potem zrywac z dachu?Dzis popytam w firmach zajmujacych sie wykonywaniem reklam na samochodach.

Opublikowano

Pozatym placic 300 czy 400 zl za cos co potem zrywac z dachu?Dzis popytam w firmach zajmujacych sie wykonywaniem reklam na samochodach.

To i tak dobra cena, taniej raczej ciężko będzie znaleźć. W Niemczech profi oklejenie konkretną folią kosztuje dużo więcej. A tutaj cena jest porównywalna do malowania, przy czym efekt można cofnąć zrywając folię. Dlatego warto nawet wiedząc że za jakiś czas może zostać to zerwane.

Opublikowano

A czy po zerwaniu folii będzie widoczna jakaś różnica w lakierze porównując tą część od pozostałej części samochodu gdzie nie było folii - biorąc pod uwagę, że jest to stosunkowo nowy lakier? Jak myślicie ile można jeździć z tą folią by nie było żadnych różnic po jej ściągnięciu?