lis Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 witam mam problem z czy ogrzewaniem przedniej szyby w ogóle działa, mam w fordzie focusie ogrzewanie przedniej szyby i przednia szyba cała jest pokryta drobną siateczką, wtedy ogrzewanie działa na zasadzie tylnej szyby, w Audi tego nie zauważyłem może ktoś wie jak to działa ?????? pozdrawiam
Kocky Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 W a4 nie ma elektrycznego ogrzewania przedniej szyby. Jak włączysz przyciskiem pod klimatronikiem to zauważysz, że szyba ogrzewana jest powietrzem z nawiewów na nią.
lis Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 ok dzięki zgadza się zauważyłem, ale miałem nadzieje że będzie tak jak w focusie i nie będzie trzeba drapać przedniej szyby w zimie dzięki
Kocky Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Fakt, że nie takie rozwiązanie nie może dorównać podgrzewaniu elektrycznemu ale wg mnie działa nawet sprawnie. Może zależy kto czego oczekuje.
Wąski Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Jest taka szyba ale podgrzewa tylko wycieraczki na dole
ZuKeRs Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 To nie do konca prawda ze niema. Tak sie sklada ze w audi jest elektryczne podgrzewanie przedniej szyby tylko ten dodatek ma moze 0.01% aut na rynku. Spojrzcie jak wymodzil WRClaguna swoja B6 - szyba jest ta sama co do B7, przy ostatnich modach wstawial wlasnie szybe przednia.
wrclaguna Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141026.15 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi