derak Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Witam U mnie problemem jest migająca kontrolka(czerwona) znajdująca sie po prawej od kontrolki rezerwy. Nie działa mi wtedy wskaznik paliwa, wskaznik temperatury plynu chłodniczego i podswietlenie zegarow jest bardzo slabe. Po przejechaniu kilkunastu kilometrów wszysto wraca do normy kontrolka przestaje migac stan paliwa sie podnosi tem. plyny chlodzacego takze i podswietlenie zegarow jest bardzo wyrazne. Prosze o pomopc.A4 1.8
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 zegary do naprawy, lub problem ze zlaczkami zegarow, sprobuj wpiac je wypiac kilka razy
Damian0911 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 podpinam sie pod temat miga mi kontrolka (!) zaraz po odpaleniu silnika miga jakies dwa trzy razy i gasnie dzieje sie to tylko ponizej -10C silnik pracuje tak samo odpala od razu. To normalne w takich temperaturach?
Damian0911 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 aku dobry gwaracja jeszcze jest po zatym teraz -29 i odpala bez problemu
krzyniek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 no to płyn hamulcowy do sprawdzenia
Damian0911 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ostatnio mi badali ma troche wody ale dlaczego tylko przy duzych minusowych temp.tak sie dzieje
kamyl Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam ja mam taki problem jak kolega Damian0911, tylko u mnie po spuszczenie hamulca ręcznego gaśnie. Akumulator nowy kupiony w kwietniu i płyn hamulcowy na max.
Rekomendowane odpowiedzi