Cristoforo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Mam mały problem temp. na zewnątrz rano +3-4C i mam dziwne wrażenia jakby mi zawieszenie "gwintowane" głownie z przodu było na tyle sztywne, że mi cos ociera trzeszczy na nie równościach jakby zmarznięte plastiki w środku auta :myśli: jak przejadę jakieś 20-30km jest spokój - czyli autko sie rozgrzeje wahacze nowe Lemfordera i zawieszenie gwintowane TA-TECHNIX wszystko wymienione latem gleba -40mm zastanawiam sie jeszcze czy może sprężyna jest na tyle mocno spięta, że podczas zimnych dni dosłownie trzeszczy ???, może to odbojniki, osłony wydaja taki dźwięk (-40mm to jest min od którego powinno to zawieszenie pracować) ( lepiej dla sprezyny to -50mm) nie ma żadnych luzów prosze o jakieś sugestie pozdrawiam
soolek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Podobno jest to normalne, że gwint skrzypi jak chłodno. Napewno vario-tech miał taką samą przypadłość.
Cristoforo Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 Podobno jest to normalne, że gwint skrzypi jak chłodno. Napewno vario-tech miał taką samą przypadłość. dzieki za info ale pociecha to dla mnie nie jest bo jak przyjdą mrozy to sie zacznie skrzypienie
Rekomendowane odpowiedzi