gogosiek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Witam proszę o poradę odnośnie kontrolki poziomowania bixenonu czyli lampka z strzałeczkami, na co zwrócić uwagę gdzie znajdują się czujniki bo chyba są trzy proszę o opinię. Lub jak tą kontrolkę wyłączyć żeby nie świeciła
szolo78 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam Dokładnie mam ten sam problem - czyli świecenie się kontrolki poziomowania biksenonow... Czy wyjaśniłeś juz moze ten problem i poradziłeś sobie z nim? Możesz coś podpowiedzieć? Innych forumowiczów również proszę o pomoc ? Z góry dzięki i wesołych świąt!!!
bartek1351 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 podpinam sie do problemu jednak u mnie w b6 on wystepuje :/
superdziki Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Czujniki pochylu na wachaczach z lewej strony, lub silniczki w lampach. Moglo tez cos przymarznac. Ten blad da sie usunac tylko z poziomu VAG, bardzo czesto (zawsze) trzeba tez poziomowanie ksenonow robic (punkt zerowy) zeby go skasowac.
gogosiek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 tak zek ja już zdiagnozowałem usterkę mam spalony silniczek w lampie
szolo78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dziękuje za info. Ja kupiłem swoje Audi lekko uszkodzone (porysowany przedni zderzak i peknięta ramka grila) choć wszystkie poduszki sa ok ale coś się mogło popitolić z tym poziomowaniem biksenonów. Znajomy mechnik ma komputer, po podłączeniu wszysko wyszło ok wiec nie wykrył i usunoł tego błędu?? Wykrył natomiast jakiś błąd w klimie ale to przeciez nie ma nic wspólnego.... Jako jaki błąd może być to wyswietlane? Jesli ktos wie prośba o pomoc. Z góry dzieki i udanego sylwestra!!
Rekomendowane odpowiedzi