Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Gdzie kupić 216?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pytanko.jestem z Torunia i nie bardzo wiem gdzie szukać wtrysków 216 do 1.9 tdi 110 afn

dzieki wielkie za podpowiedż

Opublikowano

koles na forum vwgolf, o nazwie cowboy sprzedaje wtryski, sprawdzony człowiek, kupa ludzi zadowolonych

Opublikowano

w hurtowniach motoryzacyjnych kupisz same końcówki [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 21:47_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_koncowki_wtryskiwaczy_fratelli_bosio_216_230_nowe-t95381.0.html :wink4:

Opublikowano

z VW Transportera T4 150 KM 2,5 TDI (Multivan i Caravelle) silniki AHY i AXG :decayed:

Fratelli Bosio od Aligatora..podobno bardziej wydajne niż Bosch.

Jak na Twoim miejscu władował bym końcówki 230..jak szalec to po całym szalecie :P;)

Opublikowano

U mnie. Oryginał Bosch - 215,00 brutto/1 szt. Faktura lub paragon. Nie jest to sama końcówka lecz zestaw naprawczy do wtryskiwacza.

Opublikowano

firmy tunerskie Ci załatwią razem z montażem :wink4:

Opublikowano

U mnie. Oryginał Bosch - 215,00 brutto/1 szt. Faktura lub paragon. Nie jest to sama końcówka lecz zestaw naprawczy do wtryskiwacza.

Polecam Andrzeja ^ ... ceny lepsze niz u Cowboya :wink4:

Kupowalem u niego 216-tki dla znajomego w lipcu :)

Opublikowano

Dzięki Flyer za dobre słowo. Niebawem będe też miał 216 i 230 Fratelli Bosio. A także końcówki do pompowtryskiwaczy o wydajności większej niż 130/150HP.

Opublikowano

jak z cenami do pompowtryskiwaczy u Ciebie? :naughty:

Opublikowano

Kompletnych pompowtryskiwaczy nie sprzedaję. Mam ewentualnie do nich końcówki wtrysku od silnika 130/150Hp. W moim Golfie IV mam je zastosowane. Moc 100Hp (ATD)->170Hp

Opublikowano

do ajm'a 115ps nie masz?

Opublikowano

Dzięki Flyer za dobre słowo. Niebawem będe też miał 216 i 230 Fratelli Bosio. A także końcówki do pompowtryskiwaczy o wydajności większej niż 130/150HP.

Andrzeju, a w jakich cenach 230-tki? Bo te 216-tki Boscha, ktore bralem w lipcu pewnie niedlugo zostana zastapione 230-tkami... :)

Pompa 11-tka czeka, wiec... :naughty:

Opublikowano

Flyer, SoMeS, dzwońcie jutro 0604 444765.[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 00:34_________________________________________________216-tki. 230-tki. PP1043 do pompowtryskiwaczy i 216-tki Bosch już są.

Opublikowano

a ceny ?

Opublikowano

nie brałbym tego jeżeli nie masz pewności co to jest :mysli:

bierz od ludzi z forum tu przynajmniej masz sprawdzone :good:

Opublikowano

Popieram SoMeS :oklaski:

Ceny u mnie na tym samym poziomie lub taniej, a podkładki gratis. Poza tym wystawiam zawsze fakturę lub paragon. I mam konszachty w słynnym Nadarzynie.

Opublikowano

Popieram SoMeS :oklaski:

I mam konszachty w słynnym Nadarzynie.

A orientujesz sie ile teraz kosztuje +/- regeneracja pompy wtryskowej w Nadarzynie :mysli:

Opublikowano

Nie wiem. Poza tym jest regeneracja i Regeneracja. Pompę należy wcześniej zdemontować i sprawdzić co jest do wymiany. Najgorzej jest jak siada głowica hydrauliczna. Myślę, że koszt to 200-2000 zł. Po szczegóły trzeba dzwonić do Nadarzyna. I uzbroić się w cierpliwośc, bo ostatnio jak tam byłem to Bogdan ( właściciel warsztatu) ma pełne ręce roboty.