Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Panel środkowy pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie :

767714875.th.jpg

767714875.th.jpg

Czy da się to zamienić miejscami umnie znajduje się to na odwrót niż na zdjęciu ?

Opublikowano

wygląda na to, że się da :mysli:

Opublikowano

te zdjęcia które umieściłem są z internetu z aukcji podejrzewam ze ten panel będzie z anglika i dlatego znajduje się to po drugiej stronie niż normalnie... tylko własnie nie wiem jak to jest czy to jest przymocowane na stałe czy da sie to zamieniac stronami?

Opublikowano

ja takie mialem docinalem przy przerobce do radia 2 dn u siebie i to jest przymocowane na zszywki !!!!!!!! takie dluzsze wystarczy wyjac przelozyc i tyle !!!!!! Gwarantuje ze sie da rozebrac !!!!!!

Opublikowano

dzięki wielkie :> wiecie moze co to za kolor ? moze ktos z was ma podobny w swoim ?

Opublikowano

dzięki wielkie :> wiecie moze co to za kolor ? moze ktos z was ma podobny w swoim ?

Srka ale bylem w piwnicy i sie pomylielem nieda sie tego zamienic !!!!! stronami !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

no to nie za ciekawie :tongue4: a jak to wyglada z tej drugiej strony to jest jakos przyklejone,zaczepione czy jedna całość zalana i niema szans tego ruszyć :tongue4:

Opublikowano

no to nie za ciekawie :tongue4: a jak to wyglada z tej drugiej strony to jest jakos przyklejone,zaczepione czy jedna całość zalana i niema szans tego ruszyć :tongue4:

te wszytskie 3 poketla to jest jeden plastik mozna jedynie je wsyztskie trzy wymienic na nowe

Opublikowano

aaa czyli gdybym kupił ten to mógłbym przełożyc z swojego to tego i by było ok ? :wink4:

Opublikowano

zalez jaki ty masz ?? msuisz rozebra i sprawdzicz czy u ciebie sie demontuje

Opublikowano

jutro to sprawdzę i dam znać :)