Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Wymiana rozrządu i napędu pompy olejowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

musialbym poszperac :mysli:

Z góry Dzieki za odp. i fatyge.

Opublikowano

Na ten temat pisał coś Jaro 4444 w wątku o zbiorowym pozwie przeciwko Audi,ale nie pamiętam na której stronie a jest ich tam troche.

Opublikowano
  • Autor

Na ten temat pisał coś Jaro 4444 w wątku o zbiorowym pozwie przeciwko Audi,ale nie pamiętam na której stronie a jest ich tam troche.

na szybcika to przejżałem i już wiem jak ustawic wałki wyrównoważające (chodzi o wyciecie na jednym z wałków od strony skrzyni biegów). tylko niemoge poszukac jasnego opisu jak zblokowac wal... Dzieki Albinek za naprowadzenie. spokojnie Prześledze temat Jaro 4444 jeszcze raz może coś przeoczyłem...

Opublikowano

o ile sie nie myle jest do tego specialne uchwyt

Opublikowano
  • Autor

zgadza sie

BCedS.jpg

BC6Kr.jpg

[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 21:41_________________________________________________Blokade wału też znalazłem w opisie podanym przez Musashi w podobnym temacie

http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bpw_pompa_olejowa_lancuszek_kola_zebatego_problem-t53749.30.html

Opublikowano

panowie moze ktos powie ile taka wymiana z robocizna kosztuje w serwisie chodzi mi o wymiane kola zebatego lancuszka zabieraka i napinacz

Opublikowano

powyzej 700 PLN, od tej kwoty kosztuja operacje wymagajace, odsuniecia pasa przedniego.

Opublikowano

Musashi masz może taką instrukcję (razem z obrazkami) jak podałeś w tym wątku b7_bpw_pompa_olejowa_lancuszek_kola_zebatego_problem tyle, że dla wałków napędzanych łańcuszkiem bo domyślam się że w tym przypadku także trzeba odpowiednio ustawić wał oraz wałkii dopiero zakłądać łańcuszek ale moge się mylic

Pozdrawiam

Opublikowano

mam

Opublikowano

mam

A czy mógłbyś ewentualnie ją umieścić w tym topiku lub u mnie w topiku: b7_blb_niestety_kolejny_przypadek_cisnienia

Będę bardzo wdzięczny

Pozdrawiam

Borys