kodziro Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam! Mam mały problem fizyczny z prawą gałką (SCAN) w concercie- GRUDIK. Zaraz po zakupie auta sprawdzałem czy pokrętło ma jakąś funkcję gdy się wciśnie pokrętło...no i pokretło schowało się o połowę i za cholerę nie chce się wycisnąć (choć nadal działa) , węszę tym jakiś szfindel. Czy może to być defekt pokrętła? będę wdzięczny za pomoc. pozdrawiam
fayera Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 A nie da rady z powrotem jej wyciągnąć?
kodziro Opublikowano 19 Października 2009 Autor Opublikowano 19 Października 2009 dziś będę próbował troszkę siłowego rozwiązania (złapię jakimś chwytem mechanicznym przez przekładkę, żeby nie uszkodzić struktury tworzywa) i zobaczymy- dam znać.
darkopolo Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 concert-GRUDIK??????A co to za radio :polew: :polew: Panowie,jak coś na dole jest opcja sprawdź ortografię.
kodziro Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Wpadła mi literówka i zaraz radocha, choć wiadomo o jaką firmę chodzi. Problem rozwiązany więc nie ma problemu.
pablo_9 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Spoko, że sobie poradziłeś tylko zapodaj info jak to zrobiłeś to przyda się dla innych
kodziro Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 Wyjąłem delikatnie długimi płaskimi kombinerkami (zabezpieczyłem gałkę wcześniej przed porysowaniem), w otwór gałki wpuściłem kroplę kleju i umieściłem na swoim miejscu- żadna rewelacja ale trzyma bez problemu do dziś. pzdr
kodziro Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 ...Witam po długiej przerwie- przerwa spowodowana tym że w aucie nic nie było do zrobienia .Przez trzy lata tylko oleje filtry i elementy które się normalnie zużywają )) Pokrętło poprostu złapałem i wyjąłem (choć synek tydzień później wcisnął...zostawiłem i się nie czepiam- dział i tak musi być) Odkryłem fabryczny subwoofer w bagażniku... to stąd taki super efekt w aucie- radio gra pięknie. pozdrawiam Piotr
Rekomendowane odpowiedzi