Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Problem z klockami (brak kabla)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klubowicze zakupiłem dziś klocki ori do mojego a4, sharana i passka od kumpla. I jest problem bo mój komplet ma tylko jeden klocek z czujnikiem sharan tez a passek ma dwa. I tu pytanie bo jeszcze nie braliśmy się za wymianę jest możliwość ze tak ma być albo teraz tak to sprzedają z jednym czujnikiem( jedna strona) albo jest to jaki badziew

Opublikowano

klocki tył czy przód?

a widziałeś klocki z czujnikiem na tył ?? :cool1:
Opublikowano

szczerze? takie kupiłem ostatnio w Intercarsie, pasowały idealnie ale fakt faktem że czujnika nie było gdzie podpiąć :decayed: więc myślałem że inne :a4fan: mają czujniki z tyłu. Stąd moje pytanie

Opublikowano

podaj ori oznaczenie tych klockow

Opublikowano

a widziałeś klocki z czujnikiem na tył ?? :cool1

W tym roczniku nie, ale są również z czujnikami zużycia na tył.

Opublikowano

Kolego devastation to jest ten numer do sharana 7M3-698-151-B . Reszta już zamontowana. Nadal nie mogę tego zrozumieć dlaczego czujnik jest tylko z jednej strona.

Opublikowano

zrobiłeś niezłą głupotę Kolego :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

te klocki od sharana które własnie załozyłeś maja szerszą powierzchnie trącą o kilka mm

i będa trzec po krawedzi, klocki sa kierunkowe i maja tylko jeden kabel na strone

poniewaz producent uważa że będa sie zuzywac równomiernie

Opublikowano

Devastation tych do sharana właśnie nie założyliśmy, założyłem tylko do swojego a4 i paska od kumpla. Ok a co z czujnikiem z drugiej strony( jest w aucie kostka jak tak to co z nią zrobić)

Opublikowano

mi chodziło o to że kostka jest na jednym klocku na stronie

czyli sa dwa klocki z kablami i dwa bez

Opublikowano

Właśnie problem jest taki ze tylko jeden klocek ma kabel, ze niby tylko na jedna stronę z czujnikiem. I tu pytanie tak se to producent wymyślił albo wadliwe jakieś kurde to jest.[br]Dopisany: 20 Październik 2009, 21:04_________________________________________________

A dlaczego maja szersza powierzchnie? Nie rozumie dlaczego maja trzeć po powierzchni? Dlaczego sprzedają je jeśli są szersze i coś będzie nie tak. Zdziwiło mnie to bo pierwszy raz się spotkałem z czujnikiem z jednej strony.

Opublikowano

albo cos jest zakombinowane

Opublikowano

Morze i coś jest za kombinowane a raczej na pewno ale wolał bym być pewny. Klocki mogę oddać niema problemu bo to kumpel mi załatwił ale zanim poleca po nim h*je chce być pewny ze maja być 2 z czujnikiem i 2 bez. PS dobry kumpel

Opublikowano

oddaj i kup inne kompletne

Opublikowano

czujniki sa zawsze z dwóch stron

Opublikowano

panowie wy rozmawiacie, a chyba sie nie rozumiecie :>

kolega Filutek nie kupil tych klockow do swojej A4 tylko do Sharana kolegi i pyta na forum Audi czy VW Sharan ma obydwa klocki z czujnikami, dobrze rozumie?

Opublikowano

panowie wy rozmawiacie, a chyba sie nie rozumiecie :>

kolega Filutek nie kupil tych klockow do swojej A4 tylko do Sharana kolegi i pyta na forum Audi czy VW Sharan ma obydwa klocki z czujnikami, dobrze rozumie?

to szczęśliwie mamy juz za sobą :polew: :polew: :polew: